Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la eoliene, fotbal şi turism, la bloc de locuinţe Ce face Donchi Pufleni din hotelul Royal

ro

29 Aug, 2013 00:00 6406 Marime text
Cunoscut ca investitor în fotbal şi proprietar de hoteluri, Donchi Pufleni îşi extinde afacerile imobiliare în municipiul Constanţa. La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depus proiectul „Elaborare plan urbanistic de detaliu pentru supraetajare şi extindere imobil S+P+M+5E - hotel, rezultând imobil S+P+8E - locuinţe colective”, în vederea obţinerii avizului de mediu pentru avizarea Planului urbanistic nr. 1.586 din 4.06.2013. Titularul Planului Urbanistic este societatea SC Baron Service SRL, iar viitorul imobil va fi amplasat în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 191, acolo unde se află hotelul Royal.
 
„Da, am decis să transformăm hotelul într-un bloc de locuinţe, dar deocamdată nu ştim dacă vom vinde apartamentele sau le vom închiria”, a declarat omul de afaceri. În luna ianuarie a acestui an, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa fusese depus proiectul „Construire imobil P+3-4E - locuinţe colective amenajări interioare şi supraetajare, pe aleea Piersicului”, care se modifică şi devine „Construire imobil P+5E - locuinţe colective”. „Va fi un bloc de locuit, compus din 22 de apartamente”, a precizat, la acea vreme omul de afaceri. Menţionăm că aleea Piersicului este situată în cartierul Viile Noi şi se intersectează cu străzile Margaretei, Măceşului, Democraţiei şi Rodica. SC Baron Service SRL îi are ca asociaţi pe Donchi Pufleni, născut în localitatea tulceană Eschibaba, şi pe Ştefan Tudor, din Stejaru, Tulcea.

Societatea are două puncte de lucru, unul în Constanţa, pe bulevardul Mamaia nr. 191, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 4586 din 6 ianuarie 1998 (acolo unde funcţionează hotelul Royal Constanţa), şi un altul în Bucureşti, sectorul 3, bulevardul Mircea Vodă nr. 28, unde, conform procesului verbal de recepţie nr. 178 din 1 iulie 2008, funcţionează Hotel Royal Bucureşti. Numai în 2011, Pufleni s-a implicat în multe afaceri noi: Magnum Eolvolt, Solar Eolvolt, Sun Eolspace, Eolian Efect, Eolian Arena, Eolian Spark, Eolian Express, Spark Wind Energy, Turbiowind, Dos Venti şi Vayu Power. Pe lângă aceste business-uri, Pufleni mai deţine părţi sociale în Baronway Energy, Lacto Baron, Eoyal Consulting, The Way of Energy şi Baron Service. Una dintre societăţile cu greutate în cadrul grupului de firme este Lacto Baron, cu sediul pe strada Plantelor, din Hârşova. Agentul comercial se ocupă cu fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor. Donchi Pufleni este unicul asociat şi administratorul societăţii, care a avut, în 2010, o cifră de afaceri de 10.882.527 lei, 4 angajaţi şi un profit brut de 24.248 de lei. În 2011, unicul asociat a majorat capitalul social al firmei cu 1.095.000 de lei. Donchi Pufleni a fost investitor la echipa de fotbal Săgeata Năvodari şi mândru posesor de buletin de Stejaru (celebra comună tulceană dătătoare de milionari). Ziarele locale şi centrale spun că afaceristul ar avea o casă imensă în Constanţa, cu SPA şi sală de cinema.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii