Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Buna Vestire, Arimex Comexim SRL a oferit pacienţilor un meniu delicios (galerie foto)

ro

26 Mar, 2012 01:46 2592 Marime text
cantina-cantina2.jpgSărbătoarea de ieri, Buna Vestire, nu a trecut ca o zi obişnuită pentru pacienţii internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi la Spitalul de Boli Infecţioase, care au avut pe masă bucate delicioase, oferite de societatea Arimex Comexim SRL.

Cei 860 de pacienţi internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi cei 250 de la Spitalul de Boli Infecţioase au avut un meniu special de Buna Vestire. Aşa cum ne-a obişnuit deja societatea care prepară şi distribuie mâncarea pentru bolnavii internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi în Spitalul de Boli Infecţioase, Arimex Comexim 2000 SRL, oferă meniuri speciale cu ocazia sărbătorilor religioase şi laice de peste an. Şi ieri, când lumea creştină a sărbătorit Buna Vestire, pacienţii au avut un meniu special. Astfel, aceştia au primit la micul dejun ceai cu lămâie, margarină, muşchi ţigănesc, tartine cu caviar, brânză de vaci şi miere de salcâm. Ca supliment, pacienţii au avut parte de lapte dulce, iaurt şi brânză de vaci. La prânz, pacienţii au avut pe mese ciorbă ţărănească, supă de pasăre cu tăiţei de casă, mâncare de spanac cu friptură de pui la tavă, file de cod la tavă cu cartofi natur şi lămâie, file de cod parizian şi cartofi natur. De pe mese nu a lipsit nici desertul, care a constat în pariziene cu mere şi fructe. Şi la cină pacienţii au avut parte de bucate apetisante.

 cantina_-_cantina_1.jpg

Ei au primit ceai cu lămâie, salată de boeuf, melcişori în sos ostropel cu friptură de pui, precum şi budincă de orez cu mere şi dovleac. „Le doresc pacienţilor însănătoşire grabnică, multă răbdare şi să nu-şi piardă speranţa. Ne bucură faptul că pacienţii au început să aibă încredere în serviciile oferite de noi şi că le place mâncarea pregătită", a declarat Petre Preda, administratorul SC Arimex Comexim 2000 SRL. Şi pentru ca bucatele să fie primite, acestea au fost sfinţite de preotul Gheorghe Cristea de la capela Spitalului Judeţean. În altă ordine de idei, Petre Preda a precizat că, începând cu 8 martie, un clovn îi vizitează zi de zi pe micii pacienţi, cărora le îndulceşte viaţa. „Începând cu 8 martie, clovnul este prezent zi de zi, câteva ore, în secţiile de Pediatrie şi de Chirurgie pediatrică, pentru a-i înveseli pe copiii care suferă de diferite afecţiuni. Anul trecut, de Ziua Copilului, clovnul care i-a vizitat a avut un succes enorm. De aceea am decis ca el să fie prezent zi de zi printre copii", a mai spus Petre Preda.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii