Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum începe fiscul constănţean anul 2013? Ce firme de renume au bunuri scoase la vânzare, chiar de la începutul anului

ro

22 Dec, 2012 00:00 3525 Marime text
07_licitatie_-_dgfp.jpgAdministraţia Finanţelor Publice Constanţa organizează în prima luna a anului 2013 o serie de licitaţii, în care va încerca sa valorifice bunurile aflate sub sechestru, care aparţin societăţilor şi persoanelor fizice debitoare. Printre bunurile care pot fi cumpărate se numără terenuri, un depozit de plante, un complex de taurine, o autoutilitară.

Astfel, pe 8 ianuarie, fiscul constănţean va încerca să vândă, pentru a treia oară, bunurile imobile, care aparţin debitorului SC Cosmin & Constantin SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis. Participanţii la această procedură vor putea cumpăra un complex de taurine, compus din teren de 7.860 mp, două grajduri de 409 mp şi, respectiv, de 528 mp, magazine + moară de 170 mp - toate situate în satul Şipote, comuna Deleni. Preţul de evaluare al bunului este de 152.680 lei, exclusiv TVA.

În aceeaşi zi, fiscul va scoate la mezat bunul imobil, care aparţine societăţii Melody Club M SRL din Mamaia. Bunul reprezintă anexa barului Melody în suprafaţă de 78,80 mp, situat în zona Complexului Pelican. Dat fiindcă că pentru acest bun este organizată cea de a treia licitaţie, preţul de evaluare al bunului a fost diminuat cu 50%, adică 99.950 lei, exclusiv TVA. Pe data de 9 ianuarie, Administraţia Finanţelor Publice Constanţa invită constănţenii la o nouă licitaţie, în care vor fi valorificate bunurile mobile, proprietate a debitorului Mondo Cafe SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, bd. Tomis. Printre bunurile scose de vânzare se numără un Expresor La Spaziale, la preţul de 6.999 lei, două aparate de aer condiţionat - la preţul de 772,5 lei fiecare, un televizor Samsung - la preţul de 472,5 lei, o masă de lucru de inox - la preţul de 2.355 lei. Tot pe 9 ianuarie, fiscul va încerca să valorifice bunurile care aparţin societăţii Austen-Design SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, strada Micşunelelor 12. Participanţii la această procedură vor putea achiziţiona o autoutilitară Dacia - la preţul de 3.795 lei.

O altă licitaţie organizată de Administraţia Finanţelor Publice Constanţa va vinde bunurile care aparţin societăţii Colombo SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, strada Ştefan Mihăileanu nr. 45. Aşadar, constănţenii în căutare de chilipiruri vor putea cumpăra 16,13 din suprafata terenului intravilan de 1879,26 mp situat în oraşul Năvodari, popas III Mamaia. Dat fiindcă pentru acest bun este organizată cea de-a doua licitaţie, preţul de evaluare al bunului este diminuat cu 25%, adică 54,322,5 lei, exclusiv TVA. În ziua de 11 ianuarie, se va vinde la licitaţie bunurile mobile, care aparţin debitorului SC Elcomet Prod SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, strada Mihu Copilu. Printre bunurile care pot fi achiziţionate se numără textile (281 m), contractoare (19 bucăţi), bobine. Valoarea bunurilor scose la mezat este de 56.996,25 lei. Tot pe 11 ianuarie, fiscul va valorifica bunurile care aparţin debitorului SC Ex Nico Serv SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, strada Interioara 3.

Vorbim despre un imobil care reprezintă un depozit de plante medicinale în suprafaţă de 743,36 mp şi teren de teren intravilan de 1003,92 mp, situate în municipiul Constanţa, pe strada Interioară III. Preţul de evaluare al imobilului este diminuat cu 25%, adică 1.017.900 lei, exclusiv TVA. La rândul său, şi Administraţia Finanţelor Publice Mangalia va organiza pe 14 ianuarie o licitaţie în care va valorifica bunurile societăţii Euronav Trade SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Mangalia, strada Muncitorului. Este vorba despre un teren intravilan situat în municipiul Mangalia. Preţul de evaluare al bunului este de 189.495 lei, exclusiv TVA. Pentru bunul imobil se organizează a patra licitaţie, de aceea preţul de pornire al licitaţiei este diminuat cu 50% faţă de preţul de evaluare. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă licitaţiei dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii