Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu zodiile la cinema Filme din vara lui 2011 pentru fiecare semn în parte

ro

31 Jul, 2011 20:00 1900 Marime text
zodii.jpgBERBEC

Berbecii, guvernaţi de temperamentalul Marte, zeul războiului, probabil că au avut dintotdeauna o slăbiciune pentru filmele cu supereroi care salvează planeta sau pentru peliculele cu multă acţiune şi adrenalină. O alegere bună pentru ei ar fi „Căpitanul America: Primul Răzbunător". Povestea tânărului timid devenit, peste noapte, un supererou invincibil care salvează lumea va fi cu siguranţă pe placul lor. Nu ar trebui să rateze nici aventurile lui Conan Barbarul!

TAUR

Taurilor le plac lucrurile bune şi confortul, în general, dar mai ales în vacanţă. De aceea, o alegere bună ar fi, probabil, o comedie simpatică. Ceva gen „Omu' de la Zoo" ar fi pe placul lor. Adică o poveste haioasă despre aventurile unui îngrijitor de la Grădina Zoologică, al cărui scop este să cucerească inima unei tinere. Spre surprinderea sa, în ajutor îi vin tocmai necuvântătoarele de care avea grijă.

GEMENI

„Super 8" va fi, probabil, filmul verii pentru Gemeni. Are toate ingredientele necesare: acţiune, mister, personaje tinere (să nu uităm că Gemenii sunt mereu tineri, indiferent de vârsta biologică), o doză de SF... Plus că le pune mintea la contribuţie. A fost sau nu a fost un accident? Care este cauza dispariţiilor în condiţii misterioase? Există ceva ascuns în spatele acestora?

RAC

Romanticilor Raci le plac filmele de dragoste şi despre familie - de aceea ar trebui să nu rateze „A naibii dragoste". Povestea are romantism din plin, puţină dramă domestică, personaje care realizează că familia este cel mai important lucru... În plus, nu lipseşte nici umorul!

LEU

Cum în viaţa de zi cu zi Leii au o afinitate pentru lucrurile gândite la scară mare, este foarte probabil că şi în materie de filme să gândească la fel. De aceea „Cowboys & Extratereştri" este o alegere perfectă pentru ei. Adică o bătălie de proporţii epice între reprezentanţii Vestului Sălbatic şi invadatori veniţi de pe alte planete!

FECIOARĂ

Chiar şi când merg la cinema, Fecioarele vor fi destul de pretenţioase. Vor un film ceva mai inteligent, interesant, cu actori care să joace bine. De aceea, „Rise of the Planet of the Apes" - noul film din seria „Planeta maimuţelor" le va stârni interesul. Baza ştiinţifică a experimentului din poveste li se va părea una destul de pertinentă, iar implicaţiile acestuia le vor da de gândit.

BALANŢĂ

Fiind născute în zodia relaţiilor, bineînţeles că Balanţelor le plac filmele de dragoste. Mai ales filmele de dragoste văzute în doi. De aceea, probabil că nu vor rata „Friends with Benefits", o peliculă în care, iniţial, protagoniştii vor doar o relaţie strict fizică. Dar, bineînţeles, sentimentele nu întârzie să-şi facă apariţia....

SCORPION

„Miezul nopţii în Paris" este un titlu perfect pentru un film, în viziunea Scorpionilor. Sună misterios şi promite o poveste cu o intrigă interesantă. Adică exact descrierea peliculei create de celebrul Woody Allen, despre un cuplu aflat în pragul căsătoriei care merge la Paris. Aici, cei doi, vor trăi o experienţă care le va schimba viaţa pentru totdeauna.

SĂGETĂTOR

Un amestec de aventură şi filosofie - aşa arată, în viziunea Săgetătorilor, un film bun. Alături de Vărsători, pe aceşti nativi îi vei găsi la proiecţiile de filme independente sau printre pasionaţii de cinematografia finlandeză. Nu este de mirare dacă vor fi primii care să cumpere bilete pentru „Melancholia", cea mai nouă dramă SF regizată de controversatul Lars von Trier.

CAPRICORN

Cariera este unul dintre lucrurile cele mai importante în viaţa serioşilor Capricornilor. Ca să se mai relaxeze, le-am recomanda „Şefi de coşmar", o comedie în care trei angajaţi stresaţi de şefii lor imposibili ajung la concluzia că singura lor şansă la o carieră normală este să-i elimine pe aceştia. Cu siguranţă se vor regăsi într-unul dintre personaje!

VĂRSĂTOR

Dacă aveţi de gând să vă invitaţi prietenul Vărsător la un film, mergeţi pe reţeta originalităţii. Adică o peliculă puţin cunoscută, dar foarte apreciată de critici. Asta sau, de ce nu, un film de groază. „Noapte de Groază" este, de exemplu o alegere bună - o comedie horror despre un tânăr care descoperă, cu surprindere, că prietenul său este un vampir.

PEŞTI

Sensibilii şi creativii Peşti se numără, fără îndoială, printre cei mai mari fani ai seriei „Harry Potter". De aceea, nu vor să rateze ultimul film din serie - are toate ingredientele pe care le vor ei! Multă magie, o poveste în care binele învinge răul, dar şi ceva romantism.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii