Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu sprijinul Departamentului Comercial al Statelor Unite RAJA a inaugurat Centrul de Excelenţă Motorola şi sediul Centrului Zonal Centru Murfatlar (galerie foto)

ro

02 Jun, 2012 02:10 3594 Marime text
03_Raja_Murfatlar_1.jpgSC RAJA SA a inaugurat ieri, în prezenţa mai multor oficialităţi, Centrul de Excelenţă Motorola şi sediul Centrului Zonal Centru din localitatea Murfatlar.

Aici vor fi instruiţi angajaţii din domeniu, dar nu numai salariaţi ai RAJA, ci şi cei ai altor companii cu aceeaşi activitate. Directorul SC RAJA SA, Felix Stroe, şi-a arătat imensa bucurie dată de faptul că proiectul a fost dus la bun sfârşit. „Compania noastră a realizat acest Centru cu sprijinul Departamentului Comercial al Statelor Unite. A fost o implicare sufletească enormă şi am realizat acest proiect cu suportul generos al companiei Motorola", a declarat Stroe. Acesta a explicat că Motorola, lider mondial în domeniu, este partenerul pentru implementarea tehnologiilor de ultimă generaţie. În centrul de la Murfatlar vor veni pe calea undelor date de la 400 de staţii de pompare, de epurare sau de foraje, iar aceste obiective vor fi, astfel, monitorizate permanent.

Raja_murfatlar_2.jpgExcelenţa Sa Duane C. Butcher, Deputy Chief în cadrul Ambasadei SUA la Bucureşti a mărturisit că este o plăcere să reprezinte Ambasada SUA la eveniment şi a mulţumit tuturor celor implicaţi pentru ducerea la bun sfârşit a proiectului. „Deschidem o uşă unui nou viitor pentru industria din România. Este foarte important că o companie lider precum este RAJA a ales un lider global ca Motorola şi că au o viziune comună", a declarat viceambasadorul Duane C. Butcher.

La rândul său, Arie Ancel, reprezentantul regional al companiei Motorola, a spus că evenimentul de ieri este împlinirea unui vis şi că deja simte că este într-o altă ţară, în „Republica RAJA". Ancel a transmis şi un mesaj din partea conducerii companiei Motorola, care a promis companiei RAJA că va avea un discount de 50% la orice produs Motorola achiziţionat.

În cadrul lansării, Gheorghe Şalaru, ministrul Mediului din Republica Moldova, şi-a exprimat bucuria şi mândria de a fi prezent la deschiderea centrului, dar a vorbit şi despre un destin comun pentru ambele maluri ale Prutului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii