Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultaţii medicale gratuite pentru pensionari

ro

06 Nov, 2008 00:04 1164 Marime text

Candidatul la Camera Deputaţilor în Colegiul 5, Zanfir Iorguş, şi membrii PD-L Mangalia au participat, la Tuzla şi Pecineaga, la o serie de acţiuni de ajutorare a persoanelor vârstnice şi a celor cu posibilităţi financiare reduse. Acţiunile, la care au participat peste 350 de persoane, au debutat cu dezbateri pe teme de sănătate, susţinute de mai mulţi medici specialişti din Mangalia. Astfel, dr. Laura Condur le-a vorbit celor prezenţi despre hipertensiunea arterială, medicul stomatolog Laura Cârlan a prezentat importanţa îngrijirii cavităţii bucale, iar dr. Ion Buga a oferit informaţii utile despre ortopedie, în general, şi osteoporoză, în special.

„Există o zicală înţeleaptă, de care am încercat să ţin cont permanent, şi anume aceea care spune că «Cine nu are bătrâni să-şi cumpere». Tocmai de aceea, întotdeauna am fost apropiat şi am ajutat, în măsura în care am putut, persoanele de vârsta a treia. Pentru a demonstra încă o dată acest lucru, am oferit tuturor vârstnicilor şi persoanelor cu venituri mici carduri de sănătate“, a declarat Zanfir Iorguş.

Aceste carduri au mai multe facilităţi, mai exact, oferă posibilitatea beneficiarilor să se bucure de consultaţii gratuite: consultaţii de medicină generală, de ortopedie, o consultaţie şi un tratament stomatologic, ecografie abdominală, o electrocardiogramă şi un set de analize de laborator (glicemie, colesterol, trigliceride).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii