Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea PD-L Tuzla ofera rechizite si jucarii elevilor nevoiasi

ro

12 Dec, 2008 03:07 856 Marime text
În această perioadă, organizaţia PD-L Tuzla este implicată în mai multe acţiuni umanitare şi cultural-educative. Preşedintele formaţiunii politice, Codrin Erimia ne-a declarat: „Pe parcursul acestei luni vom distribui pachete cu dulciuri copiilor ce provin din familii cu venituri mici. De asemenea, filiala locală a PD-L va organiza, zilele următoare, un concurs de cultură generală, destinat elevilor din clasa a VII-a. Câştigătorii acestei competiţii, pe care ne-am propus să o organizăm şi anul viitor, dar pentru clasa a VIII-a, vor primi premii consistente, constând în rechizite, dulciuri şi cărţi".

În acelaşi timp, conducerea pedelistă se implică şi în activităţi cu caracter social, menite nu doar să-i sprijine pe oamenii din comuna Tuzla, ci şi să îmbunătăţească serviciile de aici. Astfel, dispensarul din Tuzla va fi dotat cu patru aparate medicale pentru testarea glicemiei.

Pe de altă parte, Organizaţia de Femei a PD-L Tuzla a organizat, recent, o întâlnire pe teme de educaţie sexuală. La dezbatere au participat mai mulţi medici care au vorbit despre riscurile bolilor cu transmitere sexuală, în special în rândurile tinerilor. De asemenea, cadrele medicale au prezentat mijloacele de contracepţie, astfel încât să fie eliminat riscul apariţiei bolilor cu transmitere sexuală, dintre care cea mai cunoscută şi cu efecte devastatoare este SIDA.

Pentru tinerii din Tuzla, a fost organizată o tombolă dotată cu premii substanţiale, şi anume aparate MP3, mingi de fotbal şi produse cosmetice. Nu în ultimul rând, în cadrul unei alte acţiuni au fost distribuite peste 300 de carduri de sănătate pensionarilor de aici.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii