Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Codruţa Borza, directorul cora Brătianu, la evenimentul de inaugurare „Am ales sortimentul de produse pentru a corespunde nevoilor clienţilor constănţeni” (galerie foto)

ro

26 Jul, 2013 00:00 5500 Marime text
Câteva zeci de constănţeni au participat, ieri, la inaugurarea celui de-al doilea magazin cora din municipiul Constanţa – cora Brătianu. Un hipermarket cu o arie de vânzare de 8.600 mp, o galerie comercială de 8.500 mp, 50 de magazine, 670 locuri de parcare la subsol, 450 de locuri de parcare pe terasă şi 12.000 mp de spaţii verzi – toate acestea sunt oferite de cel mai nou Centru comercial din Constanţa.
Noul centru comercial are o suprafaţă de 50.000 mp şi a fost ridicat în urma unei investiţii de 51 de milioane de euro. Atât la construcţia propriu-zisă, cât şi pentru exploatarea spaţiului, s-au folosit soluţii tehnice care optimizează consulul de energie, iar cora Brătianu a obţinut deja de la autorităţile române Certificatul de Eficienţă Energetică de Clasa A şi este în curs de certificare internaţională BREEAM. Potrivit responsabilului PR cora România, Ana Maria Florea-Harrison, acesta este cel de-al treilea centru comercial cu certificat verde, pe care compania îl deschide în mai puţin de un an, după cora Bacău şi cora Şoseaua Alexandrei-Bucureşti, inaugurate în noiembrie 2012.

„Centrul cora Brătianu include un hipermarket cu o arie de vânzare de 8.600 mp, o galerie comercială de 8.500 mp, cu 50 de magazine, 670 locuri de parcare la subsol, 450 de locuri de parcare pe terasă şi 12.000 mp de spaţii verzi din care 8.000 mp au fost amenajaţi pe terasă. Terasa centrului comercial a fost construită în aşa fel încât să poată găzdui evenimente. La intrarea principală în cora Brătianu a fost montat in ecran LED de 150 mp, pe care se pot difuza diverse proiecţii atât ziua, cât şi noaptea”, a declarat  responsabilului PR cora România, Ana Maria Florea-Harrison. Forţa cora Brătianu constă în felul în care a fost ales sortimentul de produse pentru a corespunde nevoilor clienţilor constănţeni. „Există o mare varietate de produse, aceasta fiind şi linia definitorie a cora în politica sa comercială. O diferenţă importantă între noi şi concurenţă vine de la raioanele de produse proaspete, unde avem o ofertă de calitate excepţională: panificaţie, carmangerie, gastronomie, legume-fructe. Ne dorim o comunicare deschisă li constantă cu clienţii noştri, cărora le stau personal la dispoziţie, aşa încât oferta cora Brătianu să fie în permanenţă aşa cum şi-o doresc aceştia”, a precizat Codruţa Borza, directorul cora Brătianu. „Am creat un catalog plin de promoţii care mai de care mai interesante. Catalogul poate fi consultat pe site-ul magazinului, dar a fost distribuit în Constanţa şi în câteva din localităţile din jur şi este la dispoziţia tuturor clienţilor din 25 iulie la magazin.

O parte dintre promoţii pot fi accesate prin cardul de fidelitate, însă pentru cele mai multe nu este nevoie de card. Dar dacă în catalog clienţii nu au găsit produsul dorit, atunci îşi pot alege oricare produs din magazin şi, prin intermediul cardului de fidelitate, noi îi vom aplica la casa de marcat 20% reducere la el în tichet cora. Tichetul cora înseamnă bani, cu el constănţenii se pot întoarce în magazinul cora care l-a oferit şi îşi pot plăti cumpărăturile viitoare”, a conchis Ana Maria Florea-Harrison. La evenimentul de inaugurare a participat şi directorul general al cora România, Philippe Lejeune, care a precizat că vor continua expansiunea, adaptându-se mereu realităţilor pieţei. Pentru a câştiga din start, cora vine pe piaţa constănţeană cu oferte variate şi tentante. Mâine, sâmbătă, de la ora 19.00, Elena Gheorghe va susţine un concert live în aer liber, în parcarea centrului comercial. Duminică, de la ora 11.00, iubitorii de magie vor învăţa noi trucuri la spectacolul de magie Kids Magic Show, susţinut de magicienii Nic Mihale, Cristina Strecopitov şi Emil Drăgan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii