Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este noul rector al Universităţii „Andrei Şaguna"

ro

01 Mar, 2012 00:00 3242 Marime text
cap_5.jpgSub deviza „Continuitate în stabilitate şi dezvoltare", pe 28 februarie, la Universitatea „Andrei Şaguna" s-au desfăşurat alegerile pentru postul de rector.

Singurul candidat înscris în cursă a fost prorectorul pentru cercetare al universităţii, Adrian Cristian Papari. Acesta a fost ales în unanimitate în calitate de rector al instituţiei superioare de învăţământ. Rezultatele scrutinului vor fi înaintate Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, care urmează să confirme alegerea prof. univ. dr. Adrian Cristian Papari în funcţia de rector. Adrian Cristian Papari are 38 de ani, este licenţiat al Facultăţii de Medicină a Universităţii „Ovidius" şi doctor în Ştiinţe Medicale al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa" din Iaşi. A absolvit cursurile Institutului Diplomatic Român şi alte cursuri post-universitare în diverse domenii de cercetare şi este beneficiarul unei burse post-doctorale la Academia Română. Are titlul de profesor universitar şi predă cursuri de Psihologie medicală, Psihiatrie şi Psihoterapie la Facultatea de Psihosociologie din cadrul Universităţii „Andrei Şaguna". Este autorul a zeci de lucrări ştiinţifice şi a participat la numeroase conferinţe naţionale şi internaţionale. El îi urmează în funcţie prof. univ. dr. Aurel Papari şi academicianului Constantin Bălăceanu-Stolnici, fondatori ai Universităţii şi ai Fundaţiei „Andrei Şaguna".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un cetatean 01 Mar, 2012 13:11 ceva rude? e la moda...
  • papari dupa papari :)))))))) 01 Mar, 2012 12:56 asa si? ce voiati ca la universitatea PAPARI SRL sa fie rector altcineva? ce naiba... apropos.. cat a costat articolul asta?