Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci firme de exerciţiu s-au calificat în etapa judeţeană a competiţiei Business Plan

ro

10 Mar, 2012 03:06 1306 Marime text
Pe data de 14 martie, începând cu ora 12.00, la Colegiul Comercial „Carol I" Constanţa va avea loc etapa judeţeană a competiţiei BUSINESS PLAN.

La competiţie vor participa firmele calificate în cadrul etapei pe şcoală. Reprezentanţii firmelor, împreună cu profesorii îndrumători, vor fi prezenţi la locul de desfăşurare a competiţiei începând cu ora 11.00.
Firmele de exerciţiu care s-au calificat la etapa judeţeană sunt următoarele: FE HAPPY TRAVEL SRL de la Grupul Şcolar „C. A. Rosetti", FE TOP WOOD & SERVICE SRL de la Colegiul Comercial „Carol I", FE BLANCHE SRL de la Colegiul Economic Mangalia, FE ALL TRAVEL TOGHETHER SRL de la Colegiul „Dobrogea" Castelu, FE INESS SRL de la Grupul Şcolar Economic „Virgil Madgearu". Elevii care vor reprezenta firmele de exerciţiu sunt: Cristina Rusu, Georgiana Cucu, Gabriel Chitic, Cristina Stretică, Anamaria Mihai, Diana Oprea, Iulia Ilie, Maria Gugeanu, Aurelia Tănase şi Andreea Georgiana Gavrilă. Firmele de exerciţiu reprezintă un model al unei întreprinderi reale. Modelul permite redarea cu grad diferit de complexitate a proceselor care se efectuează în activitatea economică reală, precum şi reprezentarea transparentă a acestor activităţi pentru procesul de predare. Firma de exerciţiu este potrivită pentru însuşirea, probarea şi aprofundarea cunoştinţelor economice, a aptitudinilor personale şi a comportamentelor aplicabile în toate domeniile economice, pornind de la funcţiile inferioare şi până la cele de conducere din întreprindere. Puterea firmei de exerciţiu o reprezintă relaţiile ei exterioare. În mod similar cu întreprinderile din economia reală, şi firmele de exerciţiu întreţin relaţii comerciale. Pe această cale li se oferă elevilor contactul cu viaţa economică a partenerilor lor din ţară şi din străinătate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii