Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chirila „Sustinerea IMM-urilor duce la cresterea locurilor de munca"

ro

22 Mar, 2010 04:30 1138 Marime text
Deputatul Constantin Chirilă a participat la sesiunea de informare „Măsuri în sprijinul mediului de afaceri", eveniment organizat de Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Constanţa.

Alături de deputatul Colegiului nr. 4, la dezbatere au mai fost invitaţi reprezentanţi din Ministerul Economiei, Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri, oficialităţi locale şi reprezentanţi ai mediului de afaceri. Tematica întâlnirii a fost prezentarea diverselor măsuri adoptate în sprijinul mediului de afaceri în vederea diminuării efectelor crizei economice, precum şi prezentarea programelor de finanţare nerambursabilă derulate de agenţiile guvernamentale pentru IMM-uri în anul 2010. Constantin Chirilă este deputatul constănţean care se regăseşte printre semnatarii propunerii legislative privind stabilirea cadrului general de acordare a ajutoarelor de stat prevăzute de Regulamentul Comisiei Europene (CE) nr.1857/2006 de aplicare a art. 87 şi 88 din Tratatul ajutoarelor de stat pentru întreprinderile mici şi mijlocii din domeniul producţiei de produse agricole şi de modificare a Regulamentului (CE) nr.70/2001.

Cu acest prilej, parlamentarul constănţean a susţinut acordarea unui buget corespunzător sectorului IMM-urilor, care, în opinia sa, este cel care creează locuri de muncă, ducând implicit, la creştere economică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 22 Mar, 2010 15:05 Acest articol ar trebui citit si de primarul orasului HARSOVA de Constanta,TUDOREL NADRAG si nu in ultimul rand de catre Consilierii Locali in frunte cu liberalul IONEL CHIRITA.