Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce va construi societatea STEDA BEACH SRL în staţiunea Mamaia

ro

17 Apr, 2014 00:00 2874 Marime text
Pe 14 aprilie, Primăria Constanţa a eliberat autorizaţia de construire nr. 433 pentru societatea SC STEDA BEACH SRL, care va ridica un imobil P+3-4 retras cu funcţiunea complex hotelier şi alimentare publică. Zona vizată pentru această investiţie este staţiunea Mamaia, în apropierea hotelului Iaki. Astfel, aici se vor construi un hotel, un restaurant P+3-4 E, spaţii verzi, alei auto şi pietonale, parcări, mobilier urban, panouri publicitare, corturi provizorii pentru diverse evenimente, construcţii şi instalaţii demontabile, locuri de joacă. Autorizaţia de construire este valabilă până la 14 aprilie 2015.
 
De altfel, în ediţia de 24 septembrie 2013, în paginile cotidianului ZIUA de Constanţa a fost publicat articolul „Hotelul Bucureşti, ridicat pe ruinele unei unităţi de cazare“, în care era abordată situaţia hotelului Mamaia, ce urma să fie demolat şi reconfigurat. Astfel, în locul hotelului de cinci stele se construieşte o nouă unitate de cazare (hotelul Bucureşti - sediu administrativ), fiind amplasat şi panoul informativ cu privire la construcţia care se realizează, beneficiar fiind societatea STEDA BEACH SRL Bucureşti. Lucrarea urmează să fie finalizată pe 26.10.2014.
Potrivit Registrului Comerţului, societatea beneficiară aparţine soţilor Stelian şi Maria Gheorghe, afacerişti cunoscuţi în capitală. Stelian Gheorghe a mai fost implicat, de-a lungul vremii, în Steda Invest, Steda Residence şi Carpat Investments Group.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii