Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce preturi pregatesc hotelierii de 1 Mai

ro

28 Apr, 2009 02:59 2007 Marime text
1mai.jpgMarea distracţie din mini-vacanţa de 1 Mai va aduce, spun agenţiile, circa 15.000 de turişti la malul mării. Pe lângă spectacole, concerte, o paradă de maşini de epocă, lansarea Imnului Turistic al României, hotelierii s-au pregătit să-şi primească clienţii cu oferte, spun ei, la aceleaşi preţuri ca anul trecut.

De la Vama Veche şi până la Mamaia, ofertele hotelierilor pentru mini-vacanţa de 1 Mai sunt dintre cele mai tentante şi au preţuri cel puţin egale cu cele de la vecinii bulgari. De asemenea, primăriile din zonă, sprijinite de Ministerul Turismului, vor organiza şi spectacole menite să atragă turiştii. La Vama Veche, pentru cei care nu şi-au făcut rezervări din timp, cu greu se mai găsesc locuri de cazare în vilele localnicilor. Pentru trei zile de cazare, preţul unei vile este de 165 de lei/persoană. La 2 Mai, oferta este de la 100 lei/camera la 200 de lei pentru o noapte de cazare.
La Mangalia, la Hotel President, unitate de patru stele, pachetul de oferte „1 MAI Relaxant" cuprinde două nopţi de cazare (1-3 mai) la 806 lei pentru două persoane în camera dublă de lux şi 760 lei pentru două persoane în dubla simplă, trei nopţi de cazare, cu preţuri cuprinse între 1.112 lei şi 880 lei sau patru nopţi de la 1.480 lei la 1.170 lei. În aceste pachete sunt incluse cazarea cu bufet suedez, barbeque, pe terasa de la malul mării, şi petrecere în seara de 1 Mai, acces la jocuri distractive, precum şi la sălile de gimnastică şi la cele două galerii de artă. „Pentru turiştii care doresc, unitatea noastră va organiza, opţional, excursii la Balcic, pe 2 mai", afirmă managerul general al Complexului „President", Carmen Rădulescu.

De pe 4 mai - „Litoralul pentru toţi"


La Saturn, ofertele sunt pentru trei şi cinci stele. La Hotel „Hora", oferta de 1 Mai este de 210 lei/persoană pentru un sejur de trei nopţi, în timp ce la Hotel „Saturn" (unicul de cinci stele din sudul litoralului), pachetul turistic este de 315 lei/persoană pentru aceeaşi perioadă. În Venus, la Hotel „Carmen", de patru stele, pachetul de două nopţi de cazare este 310 lei/persoană, cel de trei nopţi - 429 lei, iar cel de cinci nopţi - 665 lei/persoană.
La Neptun, la unităţile de două stele, trei nopţi de cazare sunt între 90 lei şi 102 lei/persoană, în timp ce la Hotelul „Decebal", care este clasat la trei stele, oferta de 1 Mai este de trei nopţi de cazare plus una gratis, la preţul de 204 lei/persoană în camera dublă sau 371/persoană în apartament. Tot în Neptun, pot fi închiriate vile de trei stele, la cheie, cu 2.400 de lei/3 nopţi. În Eforie Nord, cazarea pe parcursul vacanţei de 1 Mai scoate din buzunarul turistului între 120 de lei/persoană, pentru un sejur de trei nopţi în unităţile de două stele, şi 280 de lei. La Hotel „Europa", oferta specială este între 352 lei/persoană - două nopţi de cazare în camera dublă - şi 445 lei pentru apartament, în cadrul pachetelor fiind inclusă o zi de relaxare SPA (acces piscină interioară, fitness, saună şi jacuzzi), precum şi, opţional, barbeque pe terasă, pentru 85 de lei/persoană.
În Mamaia, locurile în hoteluri pentru mini-vacanţa de 1 Mai sunt destul de greu de găsit. Cele rămase libere au preţuri de la 90 de lei la 600 de lei şi acestea sunt pachete de trei nopţi pentru o persoană, la două stele. La trei stele, sejurul de trei nopţi la Hotel „Astoria" este, spre exemplu, de 278 lei/persoană, în timp ce la hotelul de patru stele „Amiral", pachetul vă este oferit pentru 432 lei. În fine, la cinci stele, patru nopţi de cazare sunt între 1.000 de lei şi 1.600 de lei/persoană. Mai trebuie menţionat faptul că, de pe 4 mai şi până pe 15 iunie, intră în vigoare programul „Litoralul pentru toţi", la care participă peste 20 de unităţi hoteliere. Preţul unui sejur este de 150 de lei/persoană pentru şase nopţi - la o unitate de o stea din Vama Veche, de 250 de lei la unităţile de două stele, de 350 la cele de trei stele şi de 470 lei la cele de patru stele. Ofertele sunt valabile numai prin agenţiile de turism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un constantean 28 Apr, 2009 09:50 veniti pe 1,2,3 mai la Eforie sud pt. targul colectionarilor de antichitati unde expun peste 80 de pasionati din toata tara .braga cafea la nisip popor si multa lume buna.voi sa nu lipsiti