Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce lucrări au finalizat angajaţii SC Termica Distribuţie Năvodari

ro

10 Dec, 2012 02:53 2424 Marime text
termica-alexandru-manu.jpgSărbătorile de Crăciun care se apropie cu paşi rapizi vor aduce locuitorilor din Năvodari patru parcări şi un spaţiu amenajat în faţa bisericii catolice Fericitul Ieremia Valahul.

Angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari terminat de amenajat parcările de pe străzile Panseluţelor şi Liliacului, de lângă blocul 11 S, dar şi de lângă biserica catolică Fericitul Ieremia Valahul. „Proiectul reamenajării zonei din jurul bisericii catolice Fericitul Ieremia Valahul constă în amenajarea unei piaţete, a unei fântâni arteziene, montarea băncuţelor şi a jardinierelor cu flori. La astea de adaugă şi o parcare de 20 de locuri. Deocamdată am finalizat parcarea, iar restul lucrărilor vor fi continuate primăvara viitoare", a declarat Alexandru Manu, directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari.

termica_biserica_catolica.jpgCostul lucrărilor se ridică la suma de 200.000 de lei. Tot primăvara viitoare vor fi amenajate şi spaţiile din preajma bisericii Sfântul Nicolae. De alftel, administraţia locală din oraşul Năvodari, care are grijă şi de viaţa spirituală a locuitorilor, a cuprins toate zonele din apropierea lăcaşelor de cult au intrat într-o amplă lucrare de amenajare. În aceeaşi ordine de idei, directorul de la SC Termica Distribuţie Năvodari a mai adăugat că o altă parcare de 60 de locuri va fi amenajată lângă Trezoreria Năvodari. Cât priveşte furnizarea agentului termic, Alexandru Manu a subliniat că locuitorii din oraşul Năvodari au căldură în case non stop, iar deocamdată nu fost semnalate avarii pe reţea. Cât priveşte eventualele ninsori care vor cădea în această iarnă, SC Termica Năvodari este gata să intervină cu utilaje, astfel încât locuitorii oraşului să nu aibă parte de drumuri blocate de zăpadă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii