Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firme au primit bani de la Primărie pentru cadourile oferite copiilor

ro

12 May, 2012 01:36 2135 Marime text

Preşcolarii şi elevii din clasele primare din municipiul Constanţa s-au bucurat şi în acest an de pachetele oferite cadou de Primărie.

Doar că pachetele cu destinaţia cadouri pentru sărbătorile de iarnă 2011 au ajuns la copii de Paşti. Mai mult, licitaţiile de atribuire ale celor trei contracte de achiziţie a portocalelor, dulciurilor şi jucăriilor au fost publicate pe 9 mai 2012.

În urma unei proceduri de achiziţii publice organizate de Primăria municipiului Constanţa, în data de 22 martie, societatea Trafic Systems SRL şi-a adjudecat contractul „Portocale necesare cadourilor pentru copii oferite de Primăria Municipiului Constanţa". Obiectul contractului îl constituie achiziţionarea de portocale necesare cadourilor pentru copii oferite de Primăria Constanţa cu prilejul sărbătorilor de iarnă 2011. La licitaţia au fost depuse patru oferte. Valoarea contractului atribuit pe 22 martie a fost de 68.200 de lei fără TVA. Aceeaşi societate - Trafic Systems SRL, şi-a mai adjudecat şi contractul „Dulciuri necesare cadourilor pentru copii oferite de Primăria Municipiului Constanţa cu prilejul sărbătorilor de iarnă 2011". Valoarea contactului se ridică la suma de 206.800 de lei. Cel de-al treilea contract - „Achiziţia de jucării pentru copii necesare cadourilor oferite de Primăria municipiului Constanţa cu prilejul sărbătorilor de iarnă 2011", atribuit în aceeaşi zi, a fost câştigat de societatea Tomis Rent SRL. Valoarea acestuia a fost de 208.170 de lei.

Despre cele două societăţi

Potrivit Registrului Comerţului, Trafic Systems SRL a fost înfiinţată în anul 2005, având ca obiect de activitate intermedieri în comerţul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific. Cei doi asociaţi sunt Monica Fătu şi George Dan Fătu, acesta din urmă fiind şi administratorul societăţii. În anul 2010, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 837.201 lei şi un profit brut pe minus. Societatea Tomis Rent SRL a fost înfiinţată în anul 2004, având ca obiect de activitate închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Asociaţi în societate Viorel Popescu şi Vasilica Popescu. Administratorul societăţii este Viorel Popescu. În anul 2010, societatea a înregistrat un profit brut de 1.909.457 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii