Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât va mai da căldură RADET. Ce spune directorul general, Liviu Popa

ro

06 Apr, 2017 00:00 4987 Marime text
Suntem deja în luna aprilie, lună în care grijile constănţenilor care au plătit un preţ destul de piperat pentru gigacalorie ar trebui să dispară. Spre disperarea consumatorilor, caloriferele sunt în continuare calde, iar facturile uriaşe nu vor întârzia să apară.
 
Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Constanţa a anunţat că va opri furnizarea agentului termic în Constanţa în condiţiile în care vremea se va încălzi. „Vom iniţia procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat al municipiului Constanţa dacă, după trei zile consecutive, temperatura medie a aerului exterior va depăşi +10 grade C între orele 18.00 şi 6.00“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Liviu Popa, directorul RADET Constanţa.
 
După ce furnizarea căldurii la nivelul municipiului Constanţa va fi întreruptă până la următorul sezon rece, RADET Constanţa va continua să furnizeze numai apă caldă de consum, în regim non-stop, pentru abonaţii racordaţi la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică.
 
Reamintim că, în acest an, constănţenii racordaţi la RADET Constanţa au plătit 250 de lei pentru o gigacalorie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii