Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câştigătorii concursului „Alege! Este dreptul tău!“, premiaţi în Tabăra „Delfin“ din Năvodari (galerie foto)

ro

26 Jun, 2015 00:00 2768 Marime text
În perioada 22 - 27 iunie, în Tabăra „Delfin“ din Năvodari s-a desfăşurat faza finala a celei de-a XIII-a ediţii a Concursului Naţional şcolar pe teme de protecţia consumatorului „Alege! Este dreptul tău!“, concurs care s-a adresat elevilor şcolilor generale şi elevilor de liceu.
 

Ieri, a avut loc festivitatea de premiere a concursului, în prezenţa şefului Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Marius Alexandru Dunca, a preşedintelui Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România, Sorin Mierlea, şi a inspectorului din cadrul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Cătălina Chendea.
 
La secţiunea „Concurs individual“, pe locul I s-a clasat Carolina Ursu, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, pe locul II - Andreea Lăcătuş, de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul“ Slobozia, iar pe locul III - Andreea Mădălina Țapu, de la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu“ din Iaşi. Locul IV i-a revenit lui Laurenţiu Neagu, de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu“ Galaţi, iar locul V a fost ocupat de Bogdan Tcaciuc, de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat“ Suceava.
 
La secţiunea „Concurs pe echipe“, pe locul I au urcat echipele din regiunea nord-est, pe locul II - cele din regiunea sud-est, iar pe locul III - cele din regiunea nord-vest. Locul IV a fost adjudecat de echipele din regiunea vest, locul V, de cele din regiunea sud -Muntenia, locul VI, de echipele din regiunea centru, locul VII, de cele din regiunea sud-vest - Oltenia, iar locul VIII, de echipele din regiunea Bucureşti - Ilfov.
 
Concursul a fost organizat de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România - InfoCons, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. Tema de anul acesta a fost „Dreptul consumatorilor la hrană sănătoasă“, tema pentru eseu a fost „Să învăţăm să mâncăm sănătos (pentru elevii din învăţământul liceal), iar tema pentru desen „Hrană sănătoasă pentru copii“ (pentru elevii din clasa pregătitoare - clasa a VIII-a).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii