Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bosniacii, interesaţi de companii din judeţul Constanţa (galerie foto)

ro

20 Sep, 2012 01:00 1990 Marime text
CCINA_1.jpgExcelenţa Sa, ambasadorul Bosnia-Herţegovina dl. Kovacevic a declarat că va sprijini proiectele CCINA

Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA) şi Vicepreşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, a avut, ieri, o întrevedere cu Excelenta Sa dl. Dusko Kovacevic, Ambasadorul Bosniei şi Hertegovinei la Bucureşti. În cadrul întrevederii, preşedintele CCCINA a prezentat potenţialul economic al judeţului, subliniind dezvoltarea rapidă a domeniului energetic, în special cel al energiilor regenerabile.

De asemenea, Mihai Daraban s-a referit şi la importanţa pe care o are Portul Constanţa, pentru importul, exportul şi traficul de mărfuri. La rândul său, ambasadorul Dusko Kovacevic a vorbit despre proiectele concrete de cooperare între companii din Bosnia - Herţegovina şi societăţi din România, cu participarea comună a acestora la forumuri de afaceri. Atât preşedintele CCINA, cât şi ambasadorul Dusko Kovacevic au subliniat potenţialul extraordinar al judeţului Constanţa şi necesitatea dezvoltării unor proiecte comune în zonă, pe diverse domenii de activitate.

Apreciind acţiunile concrete desfăşurate de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultura Constanţa în vederea dezvoltării relaţiilor economice dintre România şi Bosnia-Herţegovina, Excelenţa Sa dl. Kovacevic, a mulţumit preşedintelui Daraban şi si-a exprimat disponibilitatea de a sprijini proiectele CCINA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii