Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloggerii critica preparatele de la Chinese Garden

ro

18 Feb, 2009 02:58 3678 Marime text

chinese_garden.jpgEi povestesc că au luat masa în acest restaurant şi au găsit un fir de păr în supa de curry

Administratorii site-ului www.constantablog.net spun că au mâncat la un restaurant din zona Casa de Cultură şi nu mică le-a fost surpriza când au dat peste un fir de păr în supa de curry.

„În timp ce «savuram» berea, a venit şi supa de pui cu ceva curry. O supă cremoasă, cu ceva bucăţele de pui şi nişte ciuperci foarte ciudate. Ok la gust, mâncabilă! Problema e că, pe la jumătatea castronului, am dat de un fir de păr. De la mine nu prea avea cum să fie, dar nu am exclus nici posibilitatea asta, aşa ca l-am scos frumos din castron şi am continuat să mănânc. Da, nu-s un tip căruia să i se facă scârbă aşa uşor. Am trecut prin alte lucruri şi mai rele. Supa a costat 7 lei şi cam aşa sunt toate supele. Până în 10 lei. Nu ştiu încă dacă în preţ este inclus şi firul de păr sau mi l-au dat mie bonus", povesteşte bloggerul pe www.constantablog.net. Este vorba despre restaurantul Chinese Garden. Nici felul doi de mâncare pare să nu-i fi priit clientului, pentru că susţine că era „greţos". „Eu, orez cu ou, o prietenă - orez cu pui şi încă o prietenă - orez cu fructe de mare. Orezul cu pui şi cel cu fructe de mare - relativ bune la gust. Aş fi terminat fără probleme un castronel. În schimb, cel cu ou e foarte greţos. După niciun sfert de castronel mâncat, îmi venea să dau afară şi supa şi berea de 14 lei, după care îmi părea cel mai rău. Am încercat tot felul de tehnici de automotivaţie să pot termina orezul, că doar trebuia să dau bani pe el, dar nu a mers", susţine acelaşi blogger. Referitor la cele prezentate pe www.constantablog.net, trebuie menţionat faptul că persoanele care sunt puse în asemenea situaţii pot apela la un număr de telefon pe care reprezentanţii Chinese Garden l-au postat pe site-ul oficial al restaurantului, special pentru reclamaţii. Redactorii cotidianului ZIUA de Constanţa au încercat să ia legătura cu reprezentanţii Chinese Garden, pentru a-şi putea exprima punctul de vedere, dar aceştia nu au fost de găsit.

Fratele cu 15 firme

În Constanţa, restaurantul Chinese Garden se găseşte atât în zona cazinoului din staţiunea Mamaia, cât şi în zona Casa de Cultură. Firma Chinese Garden SRL este deţinută de fraţii Adrian şi Mihai-Iulian Voiculescu. În afară de Chinese Garden SRL, Adrian Voiculescu mai este asociat în Otz Logistics Muntenia SRL, European Management Center SRL, Unic Distribution SRL, Unic Super Prod Serv 6 SRL, Unic Super Prodcom 5 SRL, Unic Distrib  3 SRL, Unic Super Serivcii 2 SRL, Unic Super Tehnic 1 SRL, Unic Contab Business SRL, Unic Serv Group Com SRL, Unic Dir Trade Company SRL, Business Personal Consulting SRL, Waldy Com SRL şi Alco Impex Service SRL. Una dintre firmele omului de afaceri, mai precis Unic Ditribution SRL, a apărut într-un material al unui cotidian naţional care prezenta cum  Gheorghe Hagi a preluat de la primărie 2.000 de metri pătraţi în Mogoşoaia. În ediţia din 16 ianuarie 2007, în materialul „Gheorghe Hagi a preluat de la primărie 2000 de metri pătraţi în Mogoşoaia", jurnaliştii de la Gardianul arată cum fotbalistul a intrat în posesia unui teren care fusese retrocedat unei anumite Maria Constantin. Ulterior, terenul a fost scos la licitaţie de către Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Bancare. „La licitaţie, terenul a fost adjudecat de SC Imex SRL, o firmă din Piteşti. Societatea - cu obiect de activitate «comerţ cu ridicata al produselor alimentare, băuturi şi tutun» - îl are ca asociat unic pe un anume Adrian Voiculesu. Firma a cumpărat terenul cu 61.180 dolari. În mai 2006, Imex vinde terenul din Străuleşti firmei Unic Distribution. Curios, însă, societatea Unic, noul proprietar al celor 9100 metri pătraţi, îl are ca asociat tot pe Adrian Voiculescu", se precizează în articolul menţionat. Despre neclarităţile privind tranzacţia între cele două „firme de familie", jurnaliştii de la Gardianul care au dezvoltat acest subiect nu au primit informaţii din partea reprezentaţilor societăţilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii