Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bebelusii din Maternitate, printre paianjeni (video)

ro

24 Sep, 2009 03:37 7009 Marime text

paianjeni.jpgO mămică din Constanţa, internată în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, a trimis la un post tv imagini care au şocat o ţară întreagă. Pe cei care au mai fost spitalizaţi în această unitate sanitară, în saloanele care nu au fost renovate, nu ar fi avut cum să-i mai impresioneze.

 

Pereţi scorojiţi şi păianjeni care se plimbă pe pereţii de deasupra pătuţurilor în care stau nou-născuţii. Acestea sunt imaginile care i-au făcut pe inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică să se autosesizeze şi să demareze un control la unitatea sanitară în cauză. Potrivit directorului adjunct al instituţiei, dr. Cătălin Grasa, s-a dat termen de remediere a deficienţelor în 30 de zile, iar salonul respectiv va fi închis pe parcursul etapei de igienizare. O situaţie similară a fost surprinsă de un pacient într-o unitate sanitară din Bucureşti, unde un şobolan umbla în voie pe holul spitalului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • liana 24 Sep, 2009 09:07 Cum sa nu fie blocul de nasteri comun, daca salile de nasteri de la etajul 6, destinate nasterilor septice, au fost desfiintate in urma cu doua luni, dupa ce , in urma cu un an fusesera renovate cu bani grei, dupa ultimele cerinte ale normelor in vigoare!!!Spitalul arunca bani publici grei pe mofturile sefilor de sectii care au reusit sa distruga maternitatea din Constanta...!!!Rusine ,domnilor "doctori", sefi de sectii!!!