Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aveţi de unde alege. Nu ştim ce va fi Oferte de revelion în cluburi şi restaurante pe litoral (galerie foto)

ro

05 Dec, 2013 00:00 8605 Marime text
Fie că alegeţi să vă petreceţi Revelionul alături de familie sau înconjuraţi de prieteni, restaurantele şi cluburile de pe litoral vin cu oferte variate, interesate şi tentante. Mese îmbelşugate, open bar, muzică de calitate, alături de nume cunoscute, focuri de artificii şi multe alte surprize – sunt câteva dintre ofertele restaurantelor alături de care care constănţenii pot întâmpina noaptea dintre ani. În rândurile de mai jos, prezentăm câteva dintre ofertele restaurantelor de la malul mării.
 
Revelionul 2014 va fi unul inedit la Hotel Vega din Mamaia, în compania muzicii live de calitate, alături de Direcţia 5, Vega Band & Nightlosers. Hotel Vega oferă numeroase reduceri pentru pachetele de cazare de Revelion, precum şi o oferta pentru meniul special de Revelion al restaurantului Akolade. Oferta de cazare de Revelion 2014 la Hotel Vega din Mamaia cuprinde 2 pachete speciale cu 2 sau 3 nopţi de cazare pentru a petrece un Revelion de poveste la malul marii. Două nopţi de cazare, care au inclus cina festivă de Revelion cu open bar, brunch pe 1 Ianuarie şi cină pe 1 ianuarie costă 1.155 lei de persoană în cameră dublă şi 1.455 lei/persoană în apartament cu vedere frontală la mare. Trei nopţi de cazare, cină festivă pe 30 decembrie, dejun pe 31 decembrie, cina festivă de Revelion cu open bar, brunch pe 1 ianuarie şi cina festivă pe 1 ianuarie costă 1.545 lei /persoană în camera dublă şi 1.995 lei/persoană în apartament cu vedere frontala la mare. Clubul Violet Lounge este locul în care puteţi petrece un Revelion 2014 la înălţime, fiind unul dintre puţinele sky baruri din Mamaia sau Constanta. Meniul clubului va fi alcătuit din finger-food cu open bar, iar programul artistic va fi asigurat de Vega Band şi Nightlosers. Noaptea de revelion costă 350 de lei pentru o persoană.
 
Restaurantul Azur Mamaia vă aşteaptă cu formaţia Acropolis Group. Preţul unui biet este de 229 lei/persoană şi include meniul şi un FreeBar.
 
Hotelul IBIS te invită să petreci ultimele clipe ale anului 2013, într-o atmosfera de club de neuitat completată de ritmurile muzicii deep ale Dj-lor Sensation. Meniu Revelion Food conţine: tartine cu caşcaval, tartine cu şuncă, tartine cu salam uscat, tartine cu somon, minifrigarui cu mozzarelă şi roşii cherry, coşuleţe cu crema de ficăţei de pui, toast cu pasta de brânza şi roşii, creveţi pe toast şi sos cocktail, tast cu friptură de vită, muştar Dijon şi castraveciori acri, ciuperci umplute, mini degetele din piept de pui, la care se adaugă fructe şi dulciuri. Preţul pentru o sigură persoană costă 180 de lei.
 
Melody Grand Ballroom organizează la trecerea dintre ani un Revelion o atmosfera unică. Anul 2014 va fi întâmpinat cu un program artistic cu muzică live cu formaţia Tomis Quartet, momente speciale cu trupa de dans-cabaret Unique, salsa friends, ansamblul de dansuri greceşti Elpis, colindători, DJ, tombola cu premii inclusă în pachet. Meniul este compus din balotina din piept de pui cu legume, apic de curcan, ouă de prepeliţă cu icre negre, crevete în crustă de spaghetti de cartofi, somon fume pe lămâie, ruladă de caşcaval cu piper, ruladă de curcan cu mango, muşchiuleţ de porc cu sos brun spaniol. Tarif - 350 lei/persoană.
 
Crema Cafe şi Sensation Media Group te provoacă să nu stai acasă în noaptea dintre ani, oferindu-ţi o super ofertă la doar 160 lei în toate locaţiile Crema Cafe.
 
Hotel Aurora aduce strălucire Revelionului 2014 cu o mega petrecere în stil oriental. Organizatorii garantează că vă veţi simţi ca starurile de cinema, demni de covorul rosu în ziua cea mare. Toate acestea vor crea o atmosferă specială pentru cea mai grandioasa petrecere a anului ce va avea loc la Salonul Aurora din Mamaia, sub atenta supraveghere a Maestrului de Ceremonii Rotar Ioan şi a Maestrului în Arta Culinară Hanes Gheorghe. Atmosfera va fi întreţinută de Cabaret Unique by Cristiana Dragan, Edy Band alături de talentatul clarinetist Alpen si Dj Michael. Din meniu nu vor lipsi rulada graviere, somonul, coşuleţ de parmezan cu cherry şi rucola,vrăbioară de vită cu piept de pui pe ananas, carpaccio bresaola pe portocală, tarta cu mousse de păstrăv şi icre roşii, pacheţel cu feta în castravete, piept de raţă afumat pe salata de crudităţi. Preţul meniului este de 280 lei de persoană.
 
Restaurant Dunărea Eforie Nord vă aşteaptă cu open bar, midii în sos de vin, greppes au fois, rulou de somon fume au fromage, curcan în aspic, tartă cu avocado, creveţi în cuib, trandafir din salam şi rulada de caşcaval aromată, somon acompaniat de buchetier de legume şi sos lemon butter, ruladă de viţel cu boabe de muştar şi sos de struguri. Muzica este asigurată de formaţia restaurantului, Trident. Marele premiu la tombola care va fi organizată este o excursie de 3 nopţi în Italia pentru 2 persoane. Preţul este de 189 lei pentru o persoană.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii