Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia United Hands „Dăruieşte zâmbete“ copiilor din centrele de plasament

ro

29 May, 2015 00:00 2005 Marime text
300 de copii şi tineri din cadrul centrelor de plasament şi al unor fundaţii şi organizaţii non-profit din judeţul Constanţa primesc în dar, şi în acest an, o petrecere-surpriză, oferită de Asociaţia United Hands România şi de Complex Hotelier Dunărea din Eforie Nord, cu sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.
 
Pentru prima oară în acest an, evenimentul, intitulat „Dăruieşte zâmbete“, este organizat în parteneriat cu Filiala de Cruce Roşie Constanţa şi Subfiliala de Cruce Roşie Năvodari. Nu lipsesc nici prietenii deja obişnuiţi ai copiilor, militarii americani de la Black Sea Rotational Force din Mihail Kogălniceanu.
 
Copiii vor petrece sâmbătă, 30 mai, începând cu ora 9.00, pe plaja din Eforie Nord, o zi plină de zâmbete şi surprize, alături de voluntari. De la ora 12.30, jocurile şi distracţia se vor muta de pe plajă la Complex Hotelier Dunărea din Eforie Nord, unde Chef Michael Pascale îi va întâmpina pe cei mici cu un cooking show special, în care curiozitatea, îndemânarea şi spiritul de observaţie vor fi puse la încercare şi îi vor transforma pe copii în mici ajutoare ale unui Chef. De ziua lor, copiii vor fi conduşi într-un festival fermecat, în care gusturile şi simţurile se vor împleti armonios, în forme de prăjituri dulci şi colorate, gătite special pentru ei. Și pentru că Chef Michael Pascale vine tocmai de la Baia Mare, experienţa preparării prăjiturilor în faţa a 300 de copii va reprezenta o adevărată călătorie a aromelor.
 
După masa de prânz, începând cu ora 14.30, toţi copiii sunt invitaţi la spectacol! Invitaţiile la dans le vor face nimeni alţii decât artiştii surpriză ai evenimentului, care îi vor încânta pe oaspeţi cu ritmuri diverse - de la cele pop-dance, ale Denisei Lucan, la cele latino, ale lui Lucian Colareza, sau rock, ale lui Alex Florea. Spectacolul nu ar fi complet fără o trupă de dansatori. 12 tineri talentaţi ai X’S Dance din Constanţa le vor arăta celor mici ce înseamnă Freestyle, iar Ana Maria Cirnu (Ameria), Daria Peltea şi Iulian Bratu ne vor încânta cu accente tonice, de vară.
 
În ultimii 14 ani, Asociaţia United Hands România s-a evidenţiat în rândul organizaţiilor non-guvernamentale din zona Dobrogei, misiunea acesteia fiind de a oferi sprijin umanitar şi asistenţă socială în mediul rural, dar şi de a veni în ajutorul copiilor mai puţin favorizaţi, aparţinând centrelor de plasament din judeţul Constanţa. În prezent, reprezentanţii asociaţiei coordonează activităţile a 12 centre din oraş şi din împrejurimi, care au fost incluse în programe, alături de voluntari.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii