Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arhiepiscopia Tomisului şi societatea Arimex Comexim 2000 SRL, un nou parteneriat social - misionar (galerie foto)

ro

24 Dec, 2014 00:00 2046 Marime text
În pragul sfintelor sărbători de iarnă, Arhiepiscopia Tomisului şi societatea Arimex Comexim 2000 SRL au pecetluit un nou parteneriat social-misionar.
 
Este vorba despre proiectul „Deschideţi-vă sufletele“, care a debutat, ieri, la Asociaţia Naţională a Nevăzătorilor din România, Filiala Constanţa, unde persoanele cu dizabilităţi din cadrul acestei asociaţii au primit un ajutor constând în pachete cu alimente. Lansat de iniţiatorul proiectului, Petre Preda, administratorul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL, apelul „Arată că îţi pasă! De Crăciun, fii mai bun! Fii şi tu un Moş Crăciun!“ nu a rămas fără ecou. Astfel, Dobrogea Grup SA, Cristim SRL, Overseas Group SRL, Gecam SRL, Unilever South Central Europe SA, Delaco SA, Ella Glob SRL, Macromex Food Solutions SRL s-au alăturat acestei acţiuni şi au donat câte 180 de pachete cu alimente sfinţite de preotul Gheorghe Nadoleanu, slujitor la Biserica „Sfânta Treime” din Constanţa. Acţiunea a fost coordonată de Petru Pop, directorul Asociaţiei Nevăzătorilor, şi de teologul Vasile Cristinel Muşat.
 
„Deschideţi-vă sufletele! Mai aproape de cel sărman - mai aproape de Dumnezeu“ este un program ce are drept scop sensibilizarea societăţii civile şi mobilizarea bunilor creştini pentru a dona celor sărmani, aflaţi în nevoinţă şi mare strâmtoare, bunurile ce le prisosesc. Cei care doresc să vină în sprijinul acestora sunt rugaţi să aducă darurile la biserica de care aparţin sau, dacă nu se pot deplasa, să sune la numărul de telefon 0730.740.719, în intervalul 8.00-18.00, iar donaţiile vor fi preluate de echipa de voluntari.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anabel 26 Dec, 2014 16:23 Lozinca Anului 2015 ! Referendum National ! Nationalizare!Legea 18 !Dizolvarea Parlamentului ! Gonirea capitalistilor din Romania !Secularizarea averilor bisericesti! Sistarea salariilor clerului ortodox superior!!!Exact ca in Islanda !! Cititi "Miracolul Islandei" Se poate da ????Si la noi se poate!!!!