Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apartamente, terenuri şi spaţii comerciale Ce mai vând băncile constănţene şi la ce preţuri?

ro

24 Apr, 2013 00:00 4086 Marime text
Vrei să-ţi cumperi casă sau teren şi nu dispui de toată suma? Atunci poţi profita de licitaţiile organizate de băncile constănţene şi deveni astfel proprietarul unui apartament, pentru care vei plăti cu câteva mii de euro mai puţin. Singura condiţie este să dispui de bani gheaţă.

Criza economică, salariile micşorate şi concedierile i-au adus pe mulţi dintre proprietarii de apartamente sau de imobile în imposibilitatea de a-şi mai plăti ratele. În aceste condiţii, băncile au trecut la executări silite, iar paginile de Internet ale instituţiilor bancare abundă în anunţuri cu imobilele scoase la vânzare. Pe site-ul unităţilor bancare, pe lista imobilelor executate silit găsim apartamente şi terenuri care se vând la preţuri avantajoase. În luna mai, Banca Românească va organiza o serie de licitaţii pentru valorificarea mai multor imobile şi terenuri, care au fost executate silit. Printre bunurile scoase la vânzare se numără un teren intravilan de 200 mp şi construcţie, situate în Valu lui Traian, preţul de evaluare fiind de 110.318 lei.

De asemenea, Banca Românească mai vinde un apartament compus din trei camere şi dependenţe, în suprafaţa de 67,21 mp, situat în localitatea Năvodari, strada Albinelor, la preţul de 143.153 lei. Aceeaşi instituţie bancară va scoate la mezat un alt apartament de trei camere, în suprafaţă de 76 mp, situat în municipiul Constanţa, Şoseaua Mangaliei, la preţul de 281.255 lei. Tot în luna, mai Banca Românească va valorifica un imobil situat în municipiul Constanţa, strada Orizontului. Bunul imobil este compus din teren de 435 mp şi o locuinţă de patru camere în suprafaţă de 109,66 mp, bucătărie de vară, magazie şi garaj. Preţul de pornire al licitaţie a este de 404.425 lei. Unitatea bancară mai vinde în luna mai un apartament compus din trei camere şi dependenţe, în suprafaţă de 59,32 mp, situat pe strada Constanţei în oraşul Năvodari. Preţul de evaluare al imobilului este de 144.194 lei.

CEC Bank SA Constanţa oferă şi ea cumpărătorilor mai multe terenuri, case, apartamente, dar şi depozite comerciale. Spre exemplu, participanţii la licitaţiile organizate de CEC Bank pot cumpăra un teren de 487 mp şi un spaţiu comercial cu 8 camere cu o suprafaţă de 205,85 mp, situate în oraşul Cernavodă, strada Ovidiu. Preţul de evaluare al acestui bun este de 414.750 lei. Un alt teren de 802 mp, situat în satul Lazu, comuna Agigea, se vinde la preţul de 362.006 lei. Şi VolksBank a scos la mezat mai multe bunuri imobiliare. Pe siteul instituţiei bancare regăsim mai multe apartamente şi terenuri. Spre exemplu, un apartament de trei camere, situat pe strada Progresului din municipiul Constanţa costă 160.460 lei, iar altul de patru camere situat pe strada Soveja – 283.980 lei. Un teren în suprafaţă de 1216.89 mp situat în Năvodari, Mamaia Sat, se vinde la preţul de 187.331 lei. De asemenea, un apartament 5 camere, situat în municipiul Constanţa, Aleea Garofiţei poate fi achiziţionat la preţul de 193.106 lei. Apartamentul este situat la subsolul imobilului de tip S+P+4E+M şi are o suprafaţă de 112,41 mp.

Menţionăm că toate anunţurile privind desfăşurarea licitaţiilor pentru bunurile executate silit pot fi găsite pe site-urile instituţiilor bancare respective. Participanţii la licitaţiile organizate de bănci trebuie să ştie că în momentul achiziţionării prin licitaţie, chiar dacă preţul este mai scăzut, trebuie să dispună de întreaga sumă de bani, având în vedere că nu pot folosi creditul imobiliar în acest sens.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii