Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amplasarea punctelor sanitare pe plaja, amanata

ro

16 Jun, 2010 03:44 2066 Marime text
litoral_-_puncte_de_prim_ajutor.jpgÎncepând de ieri, Consiliul Judeţean Constanţa ar fi trebuit să amplaseze pe întreg litoralul puncte sanitare de prim-ajutor. Însă, potrivit directorului Direcţiei Sanitar-Veterinare, Constantin Dina, Consiliul Judeţean Constanţa nu a mai dorit în ultimul moment să amplaseze corturile. „Azi (n.r. ieri) dimineaţă, cadrele medicale ar fi trebuit să îşi intre în atribuţii, însă Consiliul Judeţean Constanţa nu a mai dorit, din motive necunoscute, să amplaseze corturile pe plajele din staţiuni. Aveam pregătiţi deja 54 de medici şi asistente", a declarat Constantin Dina.

În această vară, pe litoral vor fi 20 de puncte sanitare, unde vor acorda primul ajutor 42 de medici şi 40 de asistente. „Am apelat şi la cadre medicale din Medgidia, Hârşova şi Băneasa, pe care le-am detaşat în diferite staţiuni", a completat directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare.

După cum ştim, temperaturile crescute din timpul verii atrag după sine o multitudine de probleme de sănătate, cele mai des întâlnite fiind insolaţiile şi arsurile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii