Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzaţii la adresa Urgenţelor din Constanţa „Aveam nişte dureri atroce. / I-am băgat 60 de lei în buzunar, ca să se uite la mine.“

ro

08 Jul, 2016 00:00 11919 Marime text
acuzatii la adresa urgentelor din constanta aveam niste dureri atroce i am bagat 60 de lei in buzunar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vali 09 Jul, 2016 21:25 Am fost luat cu salvarea la ora 15 si am stat in urgenta spitalului pana la ora 1 noaptea,in tot acest timp mi-au fost facute analize si o radiografie,apoi abandonat pe un hol in conditiile in care eram imobilizat la pat .Mentionez ca am fost trimis la Palazu Mare fiind suspect de TBC.Diagnosticul a fost confirmat .Oare cati oameni au fost expusi in acest timp ?
  • Rofica mariuta 09 Jul, 2016 16:57 Pe data de 30 mai 2015 ,seara la ora 22 si 10 min.am ajuns la urgenta( (plecata de la serviciu ) Ma durea toata burta ,am stat in genunchi pana la ora 1 .Cand m..au asezat in pat.Dupa analize (urina mea a stat pe chiuveta )urma sa vina chirurgul sa ma vada.La ora 9 a venit sotul si m..a luat acasa mai mult moarta.Pe1 iunie dimineata la 7 a solicitat salvarea ( sotul) eu fiind lesinata.,cazuta cu nasul spart .In urma consultului ,la spital aveam apendicita ,intrasem in septicemie.Am fost operata de urgenta.Cat de corecti au fost cei de la urgenta ?
  • samoila 09 Jul, 2016 10:31 niste hotii si spagarii,se moare linga ei daca nu le bagi in buzunare,cind se va umple puscariile si cu ei,se joaca si isi bat joc de viata oamenilor
  • Marian 09 Jul, 2016 08:10 Doamna Tudoran, va scriu aceste randuri, am fost pacient in upu aprox. 10 ore pt ca am avut ameteli, nu m-a deranjat , am stat si am asteptat DAR in tot acest timp , o asistenta a stat peste jumatate din timpul meu de "cazare" in UPU pe telefon, citea, tasta si radea dupa care suna sau era sunata si vbea pe tel. Am iesit afara sa iau aer si am vazut-o pe stimata doamna la masina, avea la numar FSS , cand am intrebat-o cum se numeste si i-am atras atentia ca de cateva ore sta pe telefon atat in upu cat si la tigara in apararea ei a sarit incao colega asistenta, o doamna slaba si blonda cu iz mahalagioiic !!! Doamna Tudoran , am incredere in dumneavoastra, luati masuri!!
  • EUEU 08 Jul, 2016 11:10 D-le director SAJ , aveti dreptate ca nu faceti fata cu ambulanta ....dar nu medicul de familie rezolva fracturi ,ci un medic de specialitate !!!! Cat despre statul ore in sir la UPU C-ta ( chiar si pe targa } ,e purul ADEVAR ,d-na Rodica Tudoran !!!!