Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă în curtea unui hotel din Venus Un muncitor a fost tăiat la picior cu drujba

ro

26 Nov, 2016 08:20 6152 Marime text
Un bărbat de 54 de ani, care muncea ca sudor la SC Geomarco Construct SRL a ajuns marţi, de urgenţă, la Spitalul Judeţean din Constanţa, cu o tăietură gravă la gamba unui picior.

Omul lucra alături de echipa de muncitori la amenajarea terenului din curtea Hotelului Veronica din Venus, când un coleg care manevra o drujbă a scăpat utilajul de sub control peste gamba bărbatului de 54 de ani, provocându-i o tăietură adâncă.

Colegii au cerut imediat ajutor la 112, iar rănitul a fost transportat la Urgenţa Spitalului Judeţean din Constanţa, unde medicii au luat măsurile necesare ca omul să nu-şi piardă piciorul.

Accidentul este in curs de cercetare de către o comisie numită de către conducerea societăţii la care lucrau muncitorii. La final, dosarul de cercetare va fi transmis Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa, care îl va analiza, îl va aviza sau, în cazul în care va constata că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune, în scris, măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completarea dosarului, după caz.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii