Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A doua strigare la Fisc pentru bunurile societăţii debitoare Multimat Com SRL

ro

26 Mar, 2015 00:00 2243 Marime text
Două magazii şi un atelier de tâmplărie, situate pe strada Vârful cu Dor, sunt „vedetele“ licitaţiei organizate de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul de Colectare Executare Silită Persoane Juridice.
 
Evenimentul va avea loc pe data de 8 aprilie, ora 13.00, la sediul Fiscului din municipiul Constanţa, bulevardul Tomis 312A. La această licitaţie vor fi scoase la mezat bunurile societăţii debitoare Multimat Com SRL. Este vorba despre o magazie în suprafaţă construită de 146,91 mp, evaluată la preţul de 8.820 de lei, exclusiv TVA, un atelier de tâmplărie în suprafaţă construită de 280,07 mp, evaluat la preţul de 23.977,05 lei, exclusiv TVA, o magazie în suprafaţă construită de 332,1 mp, evaluată la preţul de 42.682,50 de lei, exclusiv TVA. Precizăm că cele trei imobile sunt situate pe strada Vârful cu Dor nr. 4, iar terenul aferent construcţiilor nu aparţine debitorului. Mai trebuie să precizăm că, pentru valorificarea acestor bunuri, se organizează cea de-a doua licitaţie. Cei interesaţi sunt invitaţi să prezinte până la termenul de vânzare dovada plăţii taxei de participare, ce reprezintă 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Cine este debitorul

Potrivit Registrului Comerţului, Multimat Com SRL a fost înregistrată în 2002 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Vârful cu Dor nr. 4. Firma are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 1 leu. Asociat unic şi administrator al societăţii este Constantin Secară, născut în 1963, în comuna Podu Turcului, Bacău. Societatea se ocupă de „comerţul cu ridicata al echipamentelor şi furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire“. Constantin Secară a mai fost asociat la societăţile Mobimatic SRL (radiată) şi Proiect Construct Internaţional SA (radiată).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii