Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A băgat în buzunare şase milioane de lei Firma lui Mihai Ceacîreanu reabilitează Policlinica 2 (galerie foto)

ro

02 Mar, 2013 12:05 2590 Marime text
Ambulatoriul de specialitate al fostului Spital Municipal Constanţa, cunoscut mai ales sub denumirea de Policlinica 2, a intrat într-un amplu proces de reabilitare. Unitatea sanitară va fi reparată pe bani europeni, prin Programul Operaţional Regional - POR. Câţiva muncitori lucrează deja   la demolarea casei liftului de la Policlinica 2 din municipiul Constanţa, care era în pericol de prăbuşire.

Contractul „Execuţia lucrărilor de reparaţii capitale, recompartimentarea şi reorganizarea spatiilor, utilaje şi echipamente tehnologice, amenajări de terenuri pentru Reabilitarea Infrastructurii, Modernizarea, Dezvoltarea şi Echiparea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa – Policlinica 2” a fost atribuit de către CJC în luna iulie 2012 societăţii Marca telecom SRL. Valoarea contractului atribuit este de 6.780.349,7 lei. Obiectul contractului constă în execuţia lucrărilor de reparaţii capitale, recompartimentarea şi reorganizarea spatiilor, utilaje şi echipamente tehnologice, amenajări în cadrul Ambulatoriului din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa – Policlinica 2. În cadrul lucrărilor vor fi reabilitate casa scării şi cabinetele medicale. Policlinica 2 este într-o stare avansată de degradare: toţi pereţii sunt crăpaţi, cu tencuiala căzută. Imobilul nu a mai fost renovat de mai bine de 20 de ani.

Contracte fără număr de la Mazăre şi Nicuşor

În societatea Marca Telecom este implicat Mihai Sergiu Ceacîreanu, inculpat în dosarul retrocedărilor, şi Liviu Gheorghe Puşcaru. Societatea a mai câştigat o serie de contracte la licitaţiile organizate de autorităţile locale. Astfel, Marca Telcom a obţinut de la Confort Urban, societate aflată în subordinea primăriei conduse de Radu Mazăre, contractul pentru servicii de mentenanţă a sistemelor de semnalizare urbană din municipiul Constanţa în anul 2012. De altfel şi în anul 2011, Marca Telecom fusese cea care
adjudecase contractul pentru servicii de mentenanţă a sistemelor de semnalizare urbană din Constanţa. În anul 2011, societatea a adjudecat de la CJC contractul  „Reabilitare şi dotare Centrul de Plasament Traian Constanţa", proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritara 3, contra sumei de 2.234.806,62 de lei fără TVA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii