Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

42 de voturi pro şi 6 împotrivă Ana Maria Ciobotaru, aleasă director al Colegiului Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu”

ro

22 Aug, 2013 00:00 4600 Marime text
Agitaţie mare ieri în curtea Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu”. Majoritatea cadrelor didactice au revenit din concediu pentru a participa la Consiliul Profesoral. Pe odinea de zi a fost alegerea noului director al colegiului.
 
Din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean au participat inspectorii Liliana Timofte şi Petrică Miu. „Pentru revenirea pe funcţia de director a Anei Maria Ciobotaru au votat 42 de profesori, iar 6 – împotrivă”, a declarat inspectorul şcolar Petrică Miu, care a precizat că Legea Educaţiei permite ca profesorii să-şi aleagă directorul. Ana Maria Ciobotaru urmează să fie validată pe funcţia de director al Colegiului Naţional Pedagogic de către Consiliul de Administraţie al ISJ Constanţa, care se va întruni în cursul zilei de vineri. Reamintim că Anamaria Ciobotaru a fost demisă în luna iulie de către inspectorul şcolar general Răducu Popescu. În locul Anei Maria Ciobotaru a fost delegat directorul adjunct, prof. Mihaela Tudorache. La acea vreme, inspectorul general şcolar a declarat că decizia de a pleca i-a aparţinut prof. Ciobotaru şi motivele au fost personale, însă spunea că este posibil ca ea să revină în fruntea colegiului în toamnă.
 
Precizăm că urmează să fie schimbaţi şi directori din unităţile şcolare din Cernavodă, Mangalia şi Mihail Kogălniceanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii