Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru nume grele în marketingul online şi optimizarea conversiilor vin pentru prima dată în România, la GPeC Summit din 24 noiembrie 2015 - Oli Gardner, Larry Kim, Brian Massey şi Viljo Vabrit

ro

16 Nov, 2015 00:00 9775 Marime text
Pe 24 noiembrie are loc, la Bucureşti, ediţia de toamnă a GPeC Summit - cel mai important eveniment de comerţ electronic din România care marchează şi primii zece ani de existenţă GPeC (Gala Premiilor eCommerce) în online-ul românesc. Invitaţii speciali ai summitului din noiembrie sunt adevăraţi guru în digital marketing şi în creşterea vânzărilor magazinelor online, fiind recunoscuţi ca autorităţi în domeniu la nivel internaţional şi vorbind la cele mai importante evenimente de profil din întreaga lume. De data aceasta, ei vor urca pe scena GPeC, pentru prima oară în România.
 
 Oli Gardner este cofondatorul Unbounce, unul dintre cele mai apreciate tool-uri de A/B Testing la nivel mondial, fiind cunoscut ca expert în optimizarea ratei de conversie. Oli crede că reţeta de succes pentru creşterea ratei de conversie stă în mixul perfect dintre date şi design (user experience), împreună cu serviciile calitative oferite de magazinele online clienţilor. Pasionat de optimizarea fiecărui element dintr-un landing page, Oli spune că a văzut şi a analizat mai multe landing page-uri decât oricine altcineva din lume. În timpul liber, Oli se gandeşte serios să îşi schimbe oficial numele din Oliver Gardner în Landing Page. :-)
 
 Larry Kim a fost desemnat cel mai influent expert PPC în anii 2014 şi 2013 la nivel mondial. De asemenea, numele lui poate fi regăsit şi în lista intocmită de Forbes a celor 10 cei mai influenţi online marketeri la nivel mondial. Larry este fondatorul WordStream şi autorul a patru cărţi de specialitate de software development şi a numeroase articole publicate în reviste şi bloguri prestigioase: Search Engine Journal, Marketing Profs, Search Engine Watch, Small Biz Trends, Search Engine Land, Forbes Magazine, Online Marketing Institute, MediaPost, Marketing Land, Hubspot, Moz, Social Media Today, LinkedIn etc.
 
Larry Kim se află, de asemenea, în top 20 contributori la Inbound.org şi a scris articolul despre PPC marketing care a înregistrat cel mai mare număr de share-uri din toate timpurile, generând peste 10 milioane de accesări în ultimii cinci ani. Nu în ultimul rând, Larry este invitatul special al unora dintre cele mai importante evenimente de SEM din întreaga lume, anul acesta vorbind pentru prima oară pieţei din România de pe scena GPeC, pe 24 noiembrie 2015.
 
 Brian Massey este fondatorul Conversion Sciences şi autorul best seller-ului de pe Amazon „Your Customer Creation Equation: Unexpected Website Formulas of The Conversion Scientist”. Brian are o experienţă de peste 20 de ani în optimizarea prezenţei online şi a ratei de conversie, considerând că aceasta este „arta de a creşte încasările fără să plăteşti pentru mai mult trafic”. Brian împărtăşeşte constant din experienţa personală scriind pe blogul The Conversion Scientist, iar articolele lui pot fi citite şi în prestigioasele publicaţii online ClickZ.com, Search Engine Land, Marketing Land şi Content Marketing Institute.
 
 Viljo Vabrit este CEO-ul ConversionXL, agenţie pe care o conduce împreună cu partenerul lui de afaceri, Peep Laja. Viljo este expert în optimizarea conversiilor, iar compania pe care o conduce are în portofoliu clienţi precum J.W. Marriott, Kaspersky, Iron Mountain ş.a. Promisiunea fermă a ConversionXL Agency este scurtă şi la obiect: „We will make you TONS more money”, aşadar Viljo va împărtăşi cu audienţa GPeC drumul sigur către creşterea vânzărilor online.
 
Alături de cei patru experţi internaţionali, numele grele ale e-commerce-ului românesc vor fi prezente pe scena GPeC, organizatorii urmând să anunţe agenda completă a evenimentului în foarte scurt timp.
 
GPeC Summit se va desfăşura în Bucureşti, pe data de 24 noiembrie 2015, la Crystal Palace Ballrooms. Summitul are loc în intervalul orar 9.00 - 18.00, iar incepând cu ora 19.30 are loc cea de a X-a ediţie a Galei Premiilor eCommerce - Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerţul Electronic Românesc.
 
Înscrierile la cele două module de eveniment au început deja, iar preţul unui bilet de acces (atât pentru GPeC Summit, cât şi pentru Gala Premiilor eCommerce) este de 69 de euro (TVA inclus), valabil în perioada early-bird până pe 8 noiembrie 2015, inclusiv. În intervalul 9 - 20 noiembrie, costul unui bilet va deveni 99 de euro (TVA inclus). 
 
Înscrierile se fac completând formularul online de pe website-ul organizatorilor, în secţiunea dedicata GPeC Summit, 24 Noiembrie 2015 -> AICI
 
GPeC 2015 este un eveniment powered by FAN Courier

Susţinut de: AVON, ContentSpeedDPD RomaniaeMAGFulfill.roGaranti BankMicrosoft RomaniaMiniPrixNew BlackNewsMANOrange RomaniapaysafecardRetargetingSameDay CourierSEO Power SuiteVisa RomaniaZitec

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Recommended Travel Partner: Paravion.ro

Official RadioKiss FM

Limousine Service: CityLimo

Cu sprijinul2ParaleAdvanced IdeasAgileMediaAlin Dobrin Photo GraphicsCaracteristicEasyHostEcompediaenRoseEurowebEventLinkHubstoreMarketizatorSaveurSilkwebTeaForteTrustedWebDigitalZeList Monitor

Parteneri Media(AD)HuggerAgoraAkceesANISARIESBusiness DaysBusiness ReviewBusiness WomanBusiness24CariereComunicateDeAfaceriComunicateDePresa.roFemei in AfaceriFNTMHotnewsHRBExpertJurnalulDeAfaceriIQadsLumea SEO PPCMagazinul ProgresivPRwaveRomania PozitivaSEM DaysShopManiaSmarkSMSLinkSoftBinatorSoftLeadStartups.roTechCafeThe PaypersZiare.com

Bloggeri parteneri GPeCAlin Vlad /Anca Duma / Andra Zaharia / Auras Mihai Geambasu / Blogatu.ro / Carmen Albisteanu / Chinezu / Corina Maria Scheianu / Cristina Chipurici / Elena Ciric / Fulvia Meirosu / George Hari Popescu / iYli / Lavinia Biberi / Madalin Blidaru / Olivian Breda / Sabina Cornovac / Sorin Rusi

GPeC 2015 – De 10 ani scriem împreună Istoria Comerţului Electronic Românesc

Contacte de presă:

Andrei RADU
CEO & Founder GPeC
andrei.radu@gpec.ro
+40 757 482 824
Raluca RADU
Strategy & Marketing Manager GPeC
raluca.radu@gpec.ro
+40 722 664 301
Tag-uri recomandate: #GPeC, #GPeCSummit

Despre GPeC - Gala Premiilor E-Commerce

GPeC (Gala Premiilor eCommerce) este cel mai important eveniment de comerţ electronic din Romȃnia și cea mai mare comunitate de magazine online. Mai multe informaţii despre GPeC pot fi găsite pe următoarele canale oficiale:
· Website GPeC - http://www.gpec.ro
· Profil LinkedIn GPeC - https://www.linkedin.com/company/gpec–romanian-ecommerce-awards-gala
· Pagina Facebook GPeC - https://www.facebook.com/GPeCro
· Profil Twitter GPeC - https://twitter.com/gpecro
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Crisss 21 Jan, 2016 16:40 gasiti detalii pe www.cloe.ro