Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neil Patel, Amy Harrison şi Oli Gardner - primii speakeri excepţionali anunţaţi la GPeC Summit - 14-15 noiembrie

ro

22 Sep, 2017 00:00 4086 Marime text
GPeC Summit - cel mai important eveniment de E-Commerce şi Marketing Online din Europa Centrală şi de Est - se va desfăşura la Bucureşti, în zilele de 14-15 noiembrie. Organizatorii au anunţat primii şapte speakeri care vor urca pe scena GPeC Summit, trei dintre aceştia fiind capul de afiş al celor mai importante conferinţe internaţionale de profil, iar în toamnă se vor afla în România: Neil PatelAmy Harrison şi Oli Gardner.

Cei mai buni specialişti în e-commerce & marketing online vor urca pe scena GPeC Summit


Neil Patel este co-fondatorul Crazy Egg, Hello Bar, KISSmetrics şi un adevărat geniu în Marketing Online. Wall Street Journal îl consideră „unul dintre cei mai importanţi influenceri de pe web la nivel global“, Forbes îl plasează în top 10 marketeri online, iar Entrepreneur Magazine spune despre Neil că „a fondat una dintre cele mai de succes 100 de companii din întreaga lume“. 
 
Fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, l-a inclus în top 100 antreprenori sub 30 de ani, iar United Nations i-au acordat aceeaşi distincţie în top 100 antreprenori sub 35 de ani.
 
Neil Patel a consiliat unele dintre cele mai importante companii din lume, ajutându-le să îşi crească vânzările şi veniturile, printre aceste companii numărându-se: Amazon, NBC, Google, eBay, General Motors, HP şi Viacom.
 
Neil Patel va susţine un keynote de 45 de minute în cadrul GPeC Summit pe 14 noiembrie, iar pe 15 noiembrie va avea o sesiune practică de 90 de minute în cadrul GPeC Special Day.
 
Amy Harrison este fondatorul şi owner-ul Write With Influence, una dintre cele mai apreciate resurse online de Content Marketing din întreaga lume. Ea îi ajută pe deţinătorii de afaceri online cu sfaturi concrete şi testate despre cum să scrie cel mai bun conţinut de marketing repede şi uşor.
 
Amy este copywriter şi consultant specializat pe Content Marketing, fiind recomandată drept „cel mai bun specialist şi speaker din domeniu“ de către personalităţi precum Bryan Eisenberg, Oli Gardner sau Karl Gilis.
 
Pe 14 noiembrie, în cadrul GPeC Summit, Amy Harrison va susţine un keynote de 45 de minute intitulat „The Customer Disconnect: How Inside-Out Copy Makes You Invisible“, iar pe 15 noiembrie va avea un workshop practic de 90 de minute în cadrul GPeC Special Day.
 
Oli Gardner este co-fondatorul Unbounce, una dintre cele mai cunoscute platforme de Conversion Marketing la nivel internaţional şi expert în optimizarea ratei de conversie şi a landing page-urilor din cadrul unui website.
 
„Reţeta de succes pentru creşterea ratei de conversie stă în amestecul perfect dintre date şi design (user experience), împreună cu serviciile calitative oferite clienţilor de magazinele online“, susţine Oli Gardner în articole şi interviuri.
 
Pasionat de optimizarea fiecărui element dintr-un landing page, Oli Gardner spune că a văzut şi a analizat mai multe landing page-uri decât oricine altcineva din lume. A lucrat personal cu Amazon, Vodafone, Canon, LinkedIN, iar compania fondată de el are peste 10.000 de clienţi la nivel global. Oli Gardner va urca pe scena GPeC SUMMIT pe 14 noiembrie, susţinând un keynote de 45 de minute despre Data Driven Design.

Totul despre cum să vinzi în afara graniţelor ţării în cadrul GPeC RED - Regional Expansion Debate 

Una dintre noutăţile pregătite de organizatori la GPeC Summit este GPeC RED - Regional Expansion Debate, prima dezbatere cu cele mai importante personalităţi ale comerţului online din regiune, menită să aducă magazinelor online româneşti o radiografie la zi a pieţei de E-Commerce la nivel european şi oportunităţile de extindere regională.
 
„Tot mai multe magazine online româneşti vor să îşi extindă operaţiunile în alte ţări pentru că oportunităţile de a accesa un public nou şi de a lărgi baza de potenţiali clienţi sunt uriaşe. De aceea, reunim la aceeaşi masă reprezentanţii celor mai importante companii şi asociaţii E-Commerce din regiune, cu scopul de a afla care este situaţia pieţelor din jur, ce se cumpără, care este valoarea coşului mediu, ce verticale de piaţă nu sunt încă acoperite, care sunt particularităţile de consum în fiecare piaţă etc., tocmai pentru a înlesni tranzacţionarea cross-border. E-Commerce nu ţine cont de limitele geografice“, explică Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.
 
GPeC RED va avea loc în cadrul GPeC Summit, în ziua de 14 noiembrie, iar la dezbatere sunt invitate persoanele-cheie din ţările cu creştere semnificativă în E-Commerce: Zoltán Ormos (Ungaria), Justyna Skorupska (Polonia), Stephan Grad (Austria), Simona Kijonková (Cehia), iar lista nu se opreşte aici, potrivit organizatorilor.
 
Înscrierile la GPeC Summit au început, iar organizatorii au pregătit o ofertă specială de preţ Early Bird pentru primii înscrişi
 
Până pe 23 octombrie, ora 23.59, înscrierile la GPeC Summit costă 109 euro + TVA/persoană şi includ: acces la ambele zile de eveniment (14-15 noiembrie), acces la GPeC E-Commerce Expo (14-15 noiembrie), servicii de catering & coffee breaks, servicii de traducere simultană (engleză-română şi viceversa). Preţul unui bilet de acces va deveni 149 de euro în perioada 24 octombrie - 10 noiembrie.
 
Înscrierile se fac completând formularul de înscriere online de pe website-ul GPeC: www.gpec.ro
Informaţii actualizate permanent despre GPeC SUMMIT pot fi regăsite pe website-ul GPeC: www.gpec.ro
 
—————————————————————
GPeC 2017, ediţia de 12 ani, este un eveniment Powered by FAN Courier
Susţinut deBanca TransilvaniaBright AgencyCreadivCRITEODPD RomâniaDWF – Digital WorkforceFrisboGLAMIMastercardMediapost Hit MailNew BlackNewsMANPayUQeOPSRTB HouseTargetWeb
Partener al Competiţiei Magazinelor Online GPeCCarrefour România
Brought to you by: Orange
Recommended Payment Processor PartnermobilPay
Official RadioKiss FM
Apa Oficială GPeC: Aqua Carpatica
Limousine ServiceCityLimo
Parteneri media principaliWall-Street & ecomTEAM
Mândri să fim susţinuţi de: 
Bloggeri oficiali: Adrian Gabriel OrbaiAlin VladAndra ZahariaAuraş Mihai GeambaşuCarmen AlbişteanuCorina-Maria ScheianuCristian China BirtaCristian IosubCristina ChipuriciElena CîrîcFulvia MeirosuGeorge Hari PopescuIonuţ BunescuLavinia BiberiMarius Ovidiu CălugăruMădălin BlidaruOlivian BredaSabina Cornovac
Parteneri mediaAdHuggerAGORAANISBusiness DaysBusiness WomanCariereComunicate de AfaceriComunicate de PresaECOMJOBSHowToWebHRB TrendsIAB RomaniaIQadsInstitutul de MarketingJurnalul de AfaceriLumea SEO PPCMagazinul ProgresivManager.roMarketingFocusNewEditionNewsRomania PozitivaShopmania BIZSoftleadSMARKStartups.roTechCafeTechHubZiua de Constanta
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii