Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Constanța a făcut public rezultatul selecției dosarelor pentru funcția de manager

ro

19 Apr, 2017 06:32 3837 Marime text
În acestă noapte Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Constanța a făcut public rezultatul selecției dosarelor pentru funcția de manager persoană fizică al Spitalului Județean.

Potrivit paginii oficiale a instituției județene de sănătate pentru acest concurs a fost admis dosarul doctorului Cătălin Nicolae Grasa, actualul menager al spitalului.
 
Reamintim calendarul concursului pentru ocuparea funcţiei de manager

Între 22 şi 24 martie 2017, orele 10.00 - 12.00 a fost programată vizitarea spitalului de către candidaţi, în prezenţa directorului medical. Data-limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs şi a proiectului de management a fost stabilită pentru 13 aprilie 2017, ora 14.00.
Ulterior, pe 18 aprilie 2017, după verificarea dosarelor, au fost afişate calificativele de „admis“ şi „respins“.
 Contestaţiile pot fi depuse astăzi până la ora 10.00, soluționarea trebuind efectuată pe 21 aprilie 2017.

În aceeaşi zi vor fi afişate rezultatele finale ale selecţiei dosarelor. Tot pe 21 aprilie vor fi publicate pe site-ul unităţii sanitare proiectele de management depuse de candidaţii admişi.

Între 22 şi 26 aprilie 2017, persoanele interesate pot adresa întrebări candidaţilor în legătură cu proiectul lor de management.
Susţinerea proiectului de management de către candidaţi este programată pentru 27 aprilie 2017.

Ulterior, pe 28 aprilie 2017, vor fi afişate rezultatele acestei probe. Contestaţiile pot fi depuse pe data de 2 mai 2017, în intervalul orar 8.00 - 15.00.
Soluţionarea acestora şi afişarea rezultatelor finale pe site-ul unităţii sanitare sunt programate pentru data de 4 mai.

Cine poate ocupa funcţia de conducere

Ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa se face prin concurs, la care au acces persoane fizice care întrunesc cumulativ mai multe condiţii.
Candidaţii trebuie să cunoască limba română, scris şi vorbit; să fie absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic; să fie absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sanitar agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului Sănătăţii ori să fie absolvenţi ai unui master sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ; să aibă cel puţin doi ani vechime in posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii; să nu fie condamnaţi pentru săvârşirea unei infracţiuni comise cu intenţie, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea; să fie apţi din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic) şi să nu fi împlinit vârsta standard de pensionare, conform legii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii