Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Tania si Ionut Budi au facut “spume” pentru nimic

ro

17 Jul, 2010 16:02 3666 Marime text

Noul club patronat de Tania si Ionut Budi, alaturi de Dan Popisteanu si de Adara Tramudana, a gazduit o petrecere tematica „cu spume”. Unul dintre clientii fideli ai Taniei Budi… aici ne referim la clientii locatiei patronate de frumoasa blonda… este nimeni altul decat Radu Mazare. Edilul Constantei, amator al petrecerilor nocturne, nu a ezitat nici de aceasta data, facandu-si aparitia la ceas de noapte la petrecere. Desi ne asteptam sa-l vedem pe Willy cu tot clanul dupa el, acesta a fost o prezenta extrem de discreta, venind la club Jezoo doar in compania unei domnisoare blonde si a unuia dintre bodyguarzi.
Sistemul audio a lasat de dorit

Cum locatia a fost deschisa pe fuga si, probabil, si banii investiti au fost mai putini din cauza recesiunii, calitatea slaba a sonorizarii a iesit la iveala. Una dintre boxe n-a mai facut fata „spumei” orasului si a cedat, spre disperarea celor prezenti, care, in zona respectiva, auzeau un fel de bazaiala in loc de muzica. Cum nici sonorizarea si nici atmosfera nu-i erau pe plac, Radu Mazare si-a luat blonda de mana si a parasit locatia, inainte ca proprietarii sa observe acest lucru. Nici macar simpatia fata de Tania Budi nu l-a convins pe primarul Samba sa mai piarda ceva timp pe la petrecerea „cu spume”.
Petrecere ieftina cu oameni scumpi?

Evenimentul in sine se axa pe un aparat care pornea la anumite intervale de timp si facea spume, aceasta fiind tematica centrala a petrecerii. Cum spumele n-au reusit sa-i impresioneze cine stie ce pe invitati, administratorii locatiei au mizat pe design, crezand ca floricelele de pe copertine le vor atrage atentia clientilor care nu se vor mai da dusi nici in ruptul capului. Ei bine, n-a fost chiar asa, caci cei prezenti la eveniment, obositi de bazaitul boxelor si ametiti de floricelele multicolore, au ales, mai degraba, iesirea, un exemplu in acest sens fiind chiar primarul Radu Mazare. Nu acelasi lucru il putem spune si despre sotii Zelca, impatimiti ai distractiilor nocturne, care n-au tinut cont de decor sau de problemele sistemului audio si s-au distrat pana dimineata.
Fratii Budi, atenti la personal si la clienti

Tania si Ionut Budi s-au straduit din rasputeri sa fie niste gazde bune, plimbandu-se intreaga seara pe la mese si dandu-le directive angajatilor. Daca Ionut a fost vazut in nenumarate randuri in bar, aratandu-le barmanilor diverse trucuri, Tania s-a ocupat de listele cu invitati, impreuna cu domnisoarele de la intrare. Recent, frumoasa blonda declara pentru un post de televiziune ca atunci cand se simte trista, incearca sa se inconjoare de cei dragi si de oamenii care o inteleg cel mai bine. Cu fratele sau, Tania are o relatie buna, cei doi fiind destul de apropiati si, mai nou chiar parteneri de afaceri. Ionut Budi nu s-a putut abtine sa socializeze cu diversele domnisoare care-i treceau pragul, probabil de dragul bliturilor aparatelor foto.
“Pe afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul”

Revenind la petrecerea cu spume si la locatia ce a gazduit-o, nu ne putem abtine de la comentarii referitor la ceva ce ne-a sarit in ochi. Probabil v-ati dat deja seama ca vorbim despre luminitele din copaci, care ne duceau cu gandul mai mult la o petrecere si la o atmosfera de Craciun. Scaunele din jurul meselor par, mai degraba, alese dupa criterii economice, dar chiar si asa, ne-a surprins varietatea acestora, dand senzatia unui local ce gazduieste pomeni, nicidecum a unui club cu pretentii. Momentul-cheie al petrecerii, respectiv baia de spuma, a pornit, cum altfel decat timid, lasandu-I pe invitati cu gura cascata. Cum o zicala din popor spune ca omul sfinteste locul, macar tinerele care si-au facut aparitia, pot fi numite sufletul petrecerii. Prezenta ispititoare si agreabila a acestora a mai ridicat stacheta unei petreceri ce parea esuata din start.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii