Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Tania Budi a ajuns la fundul sacului?

ro

20 Aug, 2010 13:56 2742 Marime text

Pentru Tania Budi, vremurile bune par a fi apus. Chiar daca se poate mandri in cercurile apropiate ca are in spate o cariera in televiziune si, mai nou, titulatura de patroana de club, grijile materiale nu au ocolit-o. Cum gurile rele spun tot mai des ca lumea nu prea se inghesuie sa calce pragul clubului pe care il patroneaza, nu-i de mirare ca problemele financiare isi arata coltii.

Vedeta pare sa fii uitat sa zambeasca

Imbracata destul de modest, cu o masina ieftina, un Citroen C3, care are un pret de aproximativ 10.000 de euro, mai mult ganditoare decat vesela, am surprins-o pe Tania in timp ce venea la munca. Poate ca strategiile de a aduce clienti in club, au coplesit-o si nu-i mai dau liniste. Lumea spune ca investitia necesara pentru deschiderea noului club a fost destul de importanta si semnificativa pentru bugetul relativ limitat pe care il avea vedeta la dispozitie. Cum reteta parea de succes, apropiatii Taniei declara ca aceasta a avut toata increderea ca, odata cu debutul sezonului estival, va reusi sa adune ceva bani, cat sa amortizeze o mare parte din investitie. Nu a tinut, se pare, cont de o vorba din batrani care spune ca… la pomul laudat, sa ai grija sa nu te duci cu sacul. Cum nu mai este mult si sezonul estival se va incheia, este de asteptat ca in scurt timp turistii sa dispara, iar incasarile sa fie stopate. Probabil acesta este unul din gandurile ce nu-i mai dau liniste Taniei Budi.

Deoarece afacerea este una sezoniera, va mai trece un an pana cand portile distractiei se vor redeschide, insa, si atunci, ca si acum, nimeni nu va putea garanta ca amatorii de distractii vor trece in numar mare pe la clubul patronat de vedeta TV.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii