Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Ramona Naca s-a cuplat cu P.S.D.-istul Costin Rasauteanu

ro

16 Sep, 2010 14:19 3671 Marime text
Idila sau simpla prietenie?

Desi sustinea ca este foarte afectata de despartirea de Kamara, constanteanca Ramona Naca pare ca si-a revenit destul de bine dupa nefericitul eveniment. Mai exact, fosta V.J.-ita de la Music Channel este vazuta tot mai des in compania diversilor barbati. In cluburi sau, pur si simplu, pe strada, tanara nu merge niciodata fara a fi insotita de catre un reprezentant al sexului tare. Drept dovada, aflata in orasul natal in calitate de MC la un eveniment, Naca a profitat de ocazie si a iesit la bratul lui Costin Rasauteanu, un tanar politician cunoscut prin urbe drept „protejatul" Emei Gavrila. Despre relatia dintre tanar si Ema s-au lansat barfe conform carora cei doi ar fi avut o relatie intima. Totul s-a remediat, intr-un final, cand creatoarea de moda a declarat ca ea doar il ajuta pe june in formarea profesionala.

Revenind la relatia cu Naca, desi au fost vazuti impreuna, Costin le declara apropiatilor ca intre el si Ramona nu este altceva decat o simpla prietenie, fiind preocupat, si de aceasta data, de cariera politica.

Isi cauta partener

Dupa despartirea de membrul formatie Alb-Negru, Ramona a insistat asupra faptului ca nu-si mai doreste o relatie, insa faptele sale au arata altceva. Astfel, nu ne explicam cum tanara iese cu diversi barbati, insistand chiar pe la prietene sa-i faca cunostinta cu posibili parteneri de viata. Pesemne ca mulatrul a lasat un „gol" in viata Ramonei, pe care tanara se straduieste din rasputeri sa-l umple.

S-a intors de unde a plecat

Acum ceva vreme, Ramona declara ca nu s-ar mai intoarce in orasul natal, obisnuindu-se cu aglomeratia din Capitala. Cu toate acestea, de ceva vreme, mai precis de la inceputul verii, o vedem pe juna din ce in ce mai des la malul marii. Dupa ce a incheiat colaborarea cu Music Channel, Ramona a avut doar joburi pasagere, in cea mai mare masura de MC la diverse evenimente.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii