Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Prin Mihaela-Elvira Gherasim, mana sa dreapta, Strutinsky controleaza Pozimed?

ro

21 Aug, 2010 14:39 2985 Marime text
Zvonurile lansate zilele trecute, potrivit carora patronul din umbra al S.C. Pozitron Medical Investigation S.R.L., care detine un centru medical in buricul targului, ar fi nimeni altul decat polivalentul Sorin Strutinsky, sunt pe cale sa se adevereasca. Gurile rele spun ca Strutinsky ar conduce centrul de imagistica prin intermediul Mihaelei-Elvira Gherasim, femeia care il mai ajuta si in alte afaceri, cum ar fi Ecoprefconstruct. In plus, sfera de influenta a mai-marilor P.S.D.-isti ai judetului este intregita de Monica Fagadau, sotia vicelui Constantei, Decebal Fagadau, care este, in mod oficial, directorul centrului medical. Sorin Strutinsky a fost surprins, zilele trecute, in timp ce a intrat in Centrul medical Pozimed. Afaceristul a parasit incinta dupa doar cateva minute, grabit, vorbind la telefon, dovada a faptului ca nu venise pentru a-si face investigatii medicale, ci pentru a rezolva o problema urgenta. Sorin Strutinsky a dat un telefon, dupa care s-a urcat in masina condusa de sofer. Legaturile clanului care conduce orasul cu centrul de imagistica sunt intregite de faptul ca sediul Pozimed se afla pe Mircea cel Batran nr. 102, in cladirea in care functioneaza si sediul Organizatiei Judetene a P.S.D., spatiile comerciale de pe bulevard fiind inchiriate numai firmelor de casa.

Mergand mai departe, pe cale oficiala, de la Registrul Comertului am aflat ca Pozitron Medical Investigation S.R.L. are ca obiect de activitate „alte activitati referitoare la sanatatea umana" si ca este detinuta de Iuliana Botezatu, de Mihaela-Elvica Gherasim (mana dreapta a lui Strutinsky) si de persoana juridica Talmage Overseas. Ultima societate este implicata in actionariatul New Home Construct S.A. si City Park Management, de aceasta din urma fiind strans legat numele Sorinei-Gina Hortolomei-Moscu, care se afla in spatele City Park Mall. In plus, ambele firme au tangente cu dosarul retrocedarilor, asa ca implicarea gastii din varful P.S.D. in cadrul Pozimed este mai mult decat evidenta. Si, daca mai aveati nevoie de inca un argument, pentru a va convinge de acest lucru, va mai spunem doar ca Centrul medical de diagnostic imagistic Pozimed este promovat asiduu in paginile ziarului local patronat de gasca lui Radu Mazare.

Pozimed se afla si in gratiile celui care conduce destinele Spitalului Judetean Constanta, Dan Capatana, care a ajuns sa cumpere cu bani publici servicii medicale oferite de centrul condus de mana dreapta a lui Strutinsky. „In Constanta, exista Centrul medical de diagnostic imagistic Pozimed, care are o dotare de ultima ora", a declarat dr. Capatana, care spune ca recurge la clinici private „pentru binele bolnavilor".

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii