Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Monica Columbeanu si Ramona Gabor, “la liber” pe plaja din Mamaia

ro

02 Aug, 2010 14:26 2226 Marime text

Surorile Gabor, mai exact Monica (fosta Gabor, actuala Columbeanu) si Ramona, muncesc de zor la malul marii. Sosite pe litoral cu treaba, fetele si-au facut timp si pentru ele. Daca mezina s-a conversat cu diversi barbati, dand senzatia, la un moment dat, ca se afla in vizorul tuturor masculilor de pe plaja, Monica, venita, ca de obicei, fara Irinel, a schimbat impresii mai mult cu reprezentantele sexului slab.
Pitbull Atodiresei, in lupta pentru Ramona Gabor

Pazita cu strasnicie de „pitbull”, Ramona parea sa aiba un aer de siguranta in prezenta sa. Glumele si starea de bine i-au inconjurat brusc si nimic nu a mai contat, nici chiar diferentele de marime, in special de inaltime. Daca Ramona a venit la mare cu dotarile la ea, judecand dupa costumul de baie „cu care s-a inconjurat”, nici Atodiresei nu s-a lasat mai prejos, aducandu-si muschii ce l-au facut, deja, celebru in luptele de K1.
“Un cuceritor” convins

Cu siguranta, musculatura n-a reprezentat singura arma folosita de luptator, mai ales ca, la scurt timp, Atodiresei a mai scos din arsenal un atu. Partile dorsale si le-a expus cu mare fala pe plaja, intocmai unui curcan agitat, dornic sa se imperecheze. Cat despre incercarea la Ramona, lupta pare sa fie dificila, mai ales ca mezina a declarat, in mai multe randuri, ca prefera „tinerii cu farmece din Hexagon”. Mai mult, ea a precizat ca prefera francezii, deoarece sunt persoanele cele mai iubarete si mai pasionale, alaturi de care si-ar dori sa traiasca o poveste de dragoste. Pe de alta parte, chiar daca nu s-a lasat cu „drum de seara” in compania Ramonei Gabor pentru Ionut, nicio problema. S-a obisnuit sa plece fara victorie din lupta, de curand Pitbull incasand o bataie crancena de la un sportiv bulgar, in cadrul Galei K1 de la Constanta.
Moni munceste cu spor

Nici Monica Columbeanu, sora mai mare, nu a stat cu mainile in san, dar nu am inteles exact care a fost motivul real al prezentei sale pe litoral: pentru a face bani sau pentru a se distra? Luand in considerare declaratia sa aparuta de curand in presa, potrivit careia merge in strainatate sa faca bani, nu sa se distreze, la Constanta pare ca a venit mai mult pentru distractie. Schimbul de „atentii” impartite in public de Monica, ne face sa credem ca, pentru moment, Scorpia de la Izvorani a uitat de mariajul cu Irinel Columbeanu. Mai ales ca, potrivit afirmatiilor de mai sus, Monica a declarat ca „trebuie sa munceasca pentru a-si intretine micuta si familia”.

Cert este ca vizita de la Mamaia a fost de bun augur pentru cele doua surori, care au consumat bauturi de calitate la terasa Cafe del Mar si au ciocnit un pahar pe malul marii.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii