Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Miss Piggy, Olive, Marge Simpson, Cruella Devil si Smurfette se plimba nestingherite prin Constanta

ro

17 Sep, 2010 16:23 1517 Marime text
V-ati gandit vreodata ca Lizeta Haralambie seamana cu Miss Piggy sau ca Roxana, iubita lui Mazare, arata ca Olive? Ei bine, noi ne-am gandit si va supunem atentiei o comparatie intre cateva personaje de seama ale orasului nostru si eroinele din desenele animate ce au facut istorie.

Lizeta, intre Miss Piggy si Ursula

Fara niciun fel de aluzie, domnisoara Haralambie se aseamana extrem de mult cu personajul Miss Piggy. Atat din punct de vedere fizic, cat si prin felul in care se comporta in societate, fosta jurnalista lasa tuturor impresia ca modelul sau in viata este chiar... Miss Piggy. Cu toate acestea, multi constanteni sunt de parere ca Lizi ar avea ceva in comun si cu personajul negativ din „Mica Sirena", Ursula.

Olive a lui Mazare

Cand vine vorba de iubitele primarului Mazare, toate par a fi dupa tiparul lui Olive din „Popeye marinarul". Insa, cea care aduce mai mult cu Olive este Roxana, care se pare ca face eforturi considerabile pentru a se mentine la greutatea iubitei lui Popeye.

Marge Simpson a inspirat-o pe Mariana Gaju

Nu mai este pentru nimeni un secret ca Mariana Gaju este una dintre cele mai dichisite femei din viata politica a judetului. Nu exista eveniment la care primarita sa nu fie coafata pana la ultima suvita. De aceea, nu ne-am putut abtine sa nu o asemanam cu Marge Simpson, care sta la fel de bine, asemenea primarului din Cumpana, la capitolul coafura.

Cruella Devil, in varianta Virginiei Stefanica

Nu stim cat este de „fioroasa" Virginia Stefanica, insa este evident ca, din punct de vedere estetic, aceasta seamana cu personajul Cruella din „101 dalmatieni". Ba, mai mult, surse apropiate acesteia sustin ca, atunci cand Virginia nu este in toane bune, se comporta mult mai „diabolic" decat celebrul personaj animat.

Maria Stavrositu, alias Smurfette

Pe deputata Maria Stavrositu nu ne-am putut abtine sa nu o comparam cu strumfita Smurfette. Atat Smurfette, cat si Stavrositu sunt la fel de interesate de aspectul fizic, pe care pun mare accent.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii