Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Laurette da sexul de pe litoralul romanesc pe prezentarile de moda din Italia

ro

07 Jul, 2010 14:25 1741 Marime text

Modelul care s-a facut remarcat in urma unui scandal cu Stelian Ogica, respectiv Laurette, recunoaste, fara nicio jena, ca este atrasa de partidele de sex la malul Marii. Pentru ca a anuntat recent ca va veni pe litoral week-endul urmator cu intentia de a face sex aici, am contactat-o pentru a ne da mai multe detalii. Din pacate, am aflat din gura frumoasei mulatre ca la finele saptamanii nu se va afla pe o plaja fierbinte din Mamaia, ci va fi tocmai in Italia, unde este invitata la o prezentare de moda. Vizita pe care intentiona sa o faca pe litoralul romanesc avea legatura atat cu planul personal, cat si cu cel profesional, fiind solicitata la o prezentare de moda a lui Catalin Botezatu, pe care, din pacate, n-a putut s-o onoreze. In ceea ce priveste calatoria din Italia, Laurette declara: „Daca tot voi fi acolo, acela va fi si locul in care imi voi petrece vacanta planuita cu iubitul meu, vom sta doua saptamani!”
“Vara imi zboara gandul la numeroasele partide de amor de pe nisipul fin si rece”

Dezinhibata din fire, Laurette nu se sfieste sa declare ca ii place sa-si faca poze cu iubitul de fiecare data dupa ce face dragoste. Mai mult, cand vine vorba de comentarii rautacioase, modelul se amuza copios, una dintre replicile care a distrat-o recent in ceea ce-o priveste fiind caracterizarea facuta de cititoarea unui tabloid care a spus ca Laurette este „o maimuta care nu stie ca sexul tine de intimitate”. Mulatra nu-si face planuri in ceea ce priveste escapadele amoroase alaturi de iubitul sau pe plaja, lasand lucrurile sa vina de la sine, pentru ca, sustine ea: „asa este cel mai frumos si bine decat sa planifici ceva si sa nu se intample nimic din ce ti-ai propus”. Vara o duce pe Laurette cu gandul la „mare si la numeroasele partide de amor pe care le-am avut alaturi de Mihai pe nisipul fin si rece”.
Adepta tinutelor provocatoare

Laurette s-a facut deseori remarcata prin tinutele sumare purtate la diferite evenimente si chiar, prin lipsa lenjeriei intime. La un moment dat, a fost surprinsa in niste imagini in care a lasat sa se vada mai mult decat se asteptau privitorii, deoarece modelul nu purta lenjerie.
“Am facut sex si pe strada si paparazzii nu m-au prins”

Modelului ii place sa fie fotografiat si chiar recunoaste ca nu fuge de paparazzi, din contra, ii admira, pentru ca, daca o prind in ipostaze picante, inseamna ca isi fac treaba cum trebuie.

Aceasta sustine ca au fost momente cand s-au petrecut scene numai bune de fotografiat, insa nu a fost nimeni prezent sa imortalizeze momentul. „Paparazzii mai si pierd imagini foarte bune, am facut sex pana si pe strada si nu m-au prins!” Fosta asistenta a lui Bahmu este de parere ca persoanele publice de la noi dau subiecte paparazzilor, insa, de multe ori, le si furnizeaza informatii eronate paparazzilor. Laurette sustine ca nu ii este teama de paparazzi, pentru ca „nu ma consider o persoana atat de importanta, incat sa fiu nevoita sa fug si sa ma ascund de nimeni”. Mai mult decat atat, mulatra lanseaza chiar o provocare fotografilor de la tabloide:

“Eu fac foarte multe lucruri cu iubitul meu. Ne-am certat pe strada, am plans pe strada, ne-am iubit pe strada… Si uite ca pe mine nu ma prind paparazzi!”

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii