Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Daniela Neagu, traseista politica

ro

31 Aug, 2010 13:46 2118 Marime text

S-a facut colega de partid cu Zaheu

Credeati ca traseistii politici sunt membri de partid versati, cu burta si cu functie? V-ati inselat! La Constanta, avem cel mai elocvent exemplu ca traseismul politic poarta si fusta si cruciulita de aur la gat. Este vorba despre o mai veche „prietena” a ziarului „Uups!”, fosta sefa a Inspectoratului Teritorial de Munca, membru de vaza al P.S.D., Daniela Neagu, care, mai nou, a urcat, cu arme si cu bagaje, in barca Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei. Gurile rele spun ca aceasta l-ar fi urmat in partid pe George Lipoveanu, seful formatiunii politice la nivel local, dar si pe fostul sef al Inspectoratului Judetean al Politiei, Aurelian Zaheu, care a parasit sistemul pentru a imbratisa politica.

Daniela Neagu a participat, la sfarsitul saptamanii trecute, la inaugurarea sediului U.N.P.R. de la Constanta, unde a adoptat o pozitie pioasa si a socializat cu toata lumea, in speranta ca va fi remarcata. De-a lungul timpului, fosta inspectoare a stiut, mereu, sa se dea cu cine e la putere si sa se aseze pe langa oameni de bine, ca sa isi asigure un loc caldut si o ascensiune in cariera. Ea a fost sprijinita de catre George Bosanceanu, atat timp cat a lucrat la Confederatia Patronala U.G.I.R. 1903 Constanta. Dupa acest episod, Daniela a ajuns sub aripa protectoare a lui Marian Galbinasu, primarul comunei Corbu, inscriindu-se si pe listele P.N.L. Intre timp, fosta sefa de la I.T.M. si-a dat seama ca „doctrina” P.S.D.-ista este mai apropiata sufletului sau, asa ca a devenit una dintre discipolele lui Nicusor Constantinescu, calitatea de membru social-democrat aducandu-i, anul trecut, si o functie de conducere intr-o institutie publica, de care nu s-a bucurat, insa, prea mult timp.

Gurile rele spun ca, imediat ce a pierdut sefia I.T.M., Daniela Neagu a facut eforturi sa fie primita in P.D.-L., cu promisiunea ca isi va recupera fotoliul, dar, din pacate, planul sau a esuat. Fosta pesedista nu se afla in gratiile sefului Organizatiei Municipale a P.D.-L., Florian Constantin, asa ca eforturile sale de a imbraca haina portocalie au fost sortite esecului. Ramasa pe dinafara, Daniela Neagu s-a inscris repede in U.N.P.R., partid ce se afla cu un picior la guvernare, in speranta ca beneficiile nu vor intarzia sa apara.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii