Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Dan Tapangea trage tepe?!?

ro

15 Oct, 2010 12:11 7454 Marime text

Dan Tapangea, unchiul lui Mario Tapangea si ruda a verilor Caraiorgu, este cunoscut prin urbe in calitate de client fidel al cafenelelor si al cluburilor selecte, insa gurile rele sustin ca acesta ar fi si un mare „tepar". Surse din anturajul lui Tapangea spun despre acesta ca este un soi de geambas de masini, pe care le aduce din Statele Unite. Desi se zvoneste ca Dan achizitioneaza autoturismele la preturi foarte mici, in Romania acesta porneste cu preturi de vanzare aproape duble, pentru a putea negocia cu posibilii clienti. Printre clientii fideli ai lui Tapangea se numara mai multe personaje cunoscute din urbe. Ba, mai mult, aceleasi guri rele afirma despre Tapangea ca acum cativa ani a incercat sa introduca fraudulos mai multe autoturisme in tara, prin Vama de la Agigea. Desi se zvonea ca acele masini erau furate din Statele Unite, la controlul din Agigea s-a demonstrat ca erau trecute pe numele unui batran.

Nu plateste consumatia

Despre Dan se mai zvoneste ca se numara printre zgarcitii orasului din toate punctele de vedere. Desi se vrea a fi un tip atent cu propria-i imagine, avand in garderoba doar haine de firma, lumea vorbeste ca barbatul face drumuri dese in Turcia pentru a-si achizitiona haine contrafacute, doar de dragul aparentelor. Ba, mai mult, se pare ca Tapangea „uita" sa plateasca consumatiile in cluburile pe unde se distreaza. Facandu-si aparitia in club spre dimineata, pe motiv ca munceste foarte mult, Dan se aseaza pe la mesele prietenilor si, inainte sa vina nota de plata, se face nevazut. Prietenii s-au obisnuit deja cu obiceiul lui Dan Tapangea si nu li se mai pare deloc un lucru iesit din comun.

Iubitele ii inapoiaza cadourile

Acum ceva vreme, Dan Tapangea a fost implicat intr-o relatia cu o tanara pe nume Carmen. Surse apropiate cuplului sustin ca Tapangea i-a cumparat junei mai multe bijuterii si genti de firma, dar i-a dat spre folosinta si un autoturism Mini Cooper. Imediat dupa ce relatia dintre cei doi s-a incheiat, barbatul a avut grija ca tanara sa-i inapoieze toate cadourile, dar mai ales masina de fite. Se pare ca varul Caraiorgilor este o persoana extrem de geloasa si de posesiva atunci cand vine vorba de relatii. Drept dovada ca acum cativa ani au aparut zvonuri conform carora o fosta iubita a fost nevoita sa-i dea ordin de restrictie, pentru ca Tapangea o teroriza telefonic si o urmarea prin oras.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii