Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Au lasat urme la fata locului - Incendiatorii masinii lui Stila, niste amatori

ro

04 Oct, 2010 12:45 1205 Marime text
Politia constanteana este in fierbere dupa ce Stila Sarafu a spus, cui a vrut sa il auda, ca, daca Politia nu face dreptate in cazul incendierii masinii sale, va rezolva in stil propriu problema. Stila, apropiat al clanului interlop „Spaniolul", a facu deja public faptul ca este gata sa puna 10.000 de euro pe capul celui care i-a incendiat autoturismul. Desi masura nu este agreata de catre politisti, care ii cer un ragaz pentru a-si face treaba si pentru a duce la bun sfarsit dosarul, practica nu poate fi impiedicata deoarece nu exista niciun act normativ care sa impiedice acordarea de recompense financiare.

Surse din cadrul Politiei afirma ca exista deja un cerc destul de restrans de suspecti, format pe baza declaratiilor martorilor, dar si a probelor prelevate de la fata locului.

Oamenii legii sustin ca a existat un martor care a vazut intreaga scena si care ar fi furnizat anchetatorilor numarul de inmatriculare al masinii cu care au fugit faptasii. Mai mult decat atat, intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere ale unei vile din apropiere. In plus, mobilul faptei, un ciocan, a fost ridicat de la fata locului, pe coada acestuia fiind gasite amprente care au fost puse la dosar. „Cei care au incendiat masina, au actionat ca niste amatori. Probabil ca a fost vorba de o fapta savarsita in urma unui impuls de moment. Nu poate fi vorba de ceva premeditare", a declarat sursa noastra.

Desi se pare ca ancheta merge extrem de bine, oamenii legii au alte motive de ingrijorare: posibilitatea unui nou razboi intre clanurile interlope pe strazile Constantei. Aceasta ipoteza este alimentata de declaratiile lui Stila Sarafu, care ii banuieste pe membrii clanului rival ca i-ar fi incendiat masina, jurand razbunare. Asa cum am dezvaluit intr-o editie precedenta a ziarului „Uups!", comisarul-sef Dumitru Catana, inspectorul-sef al I.P.J. Constanta, se teme ca un nou razboi al lumii interlope i-ar clatina serios scaunul, asa ca a iesit in presa facand apel „la calm": „Noi facem cercetari si am luat absolut toate masurile ca sa il prindem pe faptas. Proprietarul sa aiba grija sa nu incalce legea".

Reamintim ca joi dimineata autoritatile au fost puse pe jar dupa ce, pe strada Unirii din Constanta, un barbat necunoscut a spart geamul lateral al unei masini de lux, cu ciocanul, si a aruncat in interior o sticla cu benzina, dupa care i-a dat foc.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii