Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Anastasia da ture de Tomis, in compania prietenelor

ro

10 Sep, 2010 12:48 3476 Marime text
A uitat de accident

Accidentul provocat de catre Anastasia in urma cu doua saptamani, se pare ca este deja istorie pentru tanara de 18 ani. Cu toate ca declara, sus si tare, ca este traumatizata si ca nu poate dormi noaptea din cauza celor intamplate, faptele junei demonstreaza cu totul altceva. In fiecare seara, aceasta este vazuta dand interminabile ture pe bulevardul Tomis, ture cu care se obisnuise din vremea in care avea masina de mii de euro. Este adevarat ca Anastasia Tanase nu se mai afla la volan, insa asta nu inseamna ca nu poate conduce sau ca a ramas cu sechele in urma accidentului.

Copilot in masina iubitei lui Sergiu Babinciuc

Pe fiica lui Dida Tanase o vedem alaturi de Diana, iubita lui Sergiu Babinciuc, cu care se preocupa de activitatile zilnice, precum iesitul in cluburi sau pe la diverse cafenele din oras. Drept dovada stau fotografiile postate de catre tanara pe pagina sa de profil de pe un site de socializare. Cele doua fete se fotografiaza in masina, de multe ori la semafor sau chiar in timpul mersului, demonstrand inca o data ca Anastasia nu si-a invatat lectia si ca, in continuare, este la fel de nepasatoare. Ba, mai mult, nici Diana nu a tras vreo concluzie din patania prietenei, continuand sa fie la fel de neatenta in trafic.

Se considera nevinovata

Cu toate ca a mutilat un om, Anastasia Tanase declara apropiatilor ca nu se considera vinovata de accident, insa sustine ca regreta cele intamplate. Potrivit propriilor declaratii, nu a fost vina sa atunci cand a intrat in intersectie, mizand, in continuare, pe faptul ca semafoarele nu sunt in perfecta stare de functionare si ca foarte multe accidente s-au produs in acea zona (n.r. - in fata Teatrului Fantasio). Chiar daca tatal fetei face drumuri dese intre Bucuresti si Constanta, pentru a urmari indeaproape evolutia lui Gheorghe Chioaru, batranul pe care l-a accidentat Anastasia, odrasla nu l-a insotit nici macar o singura data. Se pare ca pe Simona nu o intereseaza catusi de putin starea de sanatate a victimei sale, singurele preocupari a fetei fiind cumparaturile si crearea unor noi tinute pentru diverse evenimente la care este invitata.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mario 10 Sep, 2010 11:00 nesimtirea in tara asta nu are limite, asa educatie asa copil , ta-su daca i-a spus lasa tata ca te scapa tata ce mai conteaza , daca se intimpla si , asa se va intimpla ,sa scape basma curata si sa mai aiba dreptul sa conduca ,ar trebui cineva sa il ia pe procuror si sa ii reteze piciorul si lui cum a facut tuta asta.