Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Adrian Gheorghita a facut afaceri imobiliare in an de criza

ro

26 Aug, 2010 13:54 3531 Marime text

Prima parte a mandatului de consilier judetean a fost una extrem de prolifica pentru P.D.-L.-istul Adrian Gheorghita, care a sfidat criza si a dat marea lovitura pe piata imobiliara. El a devenit proprietarul unui spatiu destinat birourilor, pe care l-a cumparat cu aproape 120.000 de euro. Adrian Gheorghita a reusit sa stranga fabuloasa suma din indemnizatia de consilier, la care s-au adaugat banii castigati din activitatea sa si a sotiei sale, Camelia, de avocati. Pedelistul a mai obtinut ceva banuti si pentru cateva servicii pe care le-a prestat pentru Autoritatea Navala Romana, institutie pusa pe investitii in acest an si care, cel mai important, este condusa de catre un coleg de-al sau de partid: Paul Branza.

De altfel, Portul Constanta poate fi considerat locul propice pentru dezvoltarea afacerilor familiei Gheorghita, despre care se aude, pe bursa zvonurilor, ca ar avea o situatie financiara extrem de buna. Mana de fier a familiei este tatal sau, care se numara printre cei care conduc destinele Sun Shipping S.R.L., un nume important in domeniu. Compania are o cifra de afaceri ametitoare, asa ca si cota parte a celor care o conduc nu este deloc de neglijat. Asa se face ca lui Adrian Gheorghita nu i-a fost greu sa devina un mic latifundiar, avand in proprietate patru terenuri in intravilanul localitatilor din sudul litoralului, din care doua achizitionate in 2009.

Consilierul judetean P.D.-L., vesnicul adversar al presedintelui C.J.C., Nicusor Constantinescu, detine parti sociale la doua firme, din care una se ocupa cu activitati de transport, iar cealalta este o casa de avocatura, pe care o administreaza impreuna cu familia Litcanu, de la care a achizitionat, in 2009, si spatiul de birouri.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii