Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Replica Armaghedonul mafiei cu epoleţi din Constanţa

ro

30 May, 2011 14:04 1884 Marime text

Chiar dacă DNA Constanţa a fost pusă la zid chiar şi de către şeful său direct, Daniel Morar, care se minuna de liniştea nefirească de la malul mării, procurorii anticorupţie de aici instrumentează dosare absolut senzaţionale. Unul dintre acestea dezvăluie o încrengătură incredibilă între poliţişti cu funcţii de conducere, infractori, primari, consilieri locali şi judeţeni, procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, şefi din DGA, oameni de afaceri, persoane din structurile centrale de guvernământ şi masoni. Pare un scenariu de film de acţiune, dar faptele sunt redate într-un document oficial, o ordonanţă emisă pe 02.05.2011 de către procurorul Sorin Constantinescu, din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie- Serviciul Teritorial Constanţa şi intrat în posesia Replica. Procurorul prezintă, succint, relaţiile de afaceri sau pur şi simplu de prietenie dintre poliţişti cu funcţii de conducere, inclusiv din DGA, cu persoane cunoscute deja pentru implicarea lor în activităţi infracţionale, şi care fac obiectul unor dosare aflate deja pe rolul instanţelor constănţene.

Poliţişti cu funcţii de conducere din Constanţa oferă informaţii secrete infractorilor în schimbul unor bunuri şi servicii, iau masa cu aceştia şi plătesc- cât de corect!- nemţeşte, merg împreună la Bucureşti pentru a fi acceptaţi în masonerie ori pentru a-i pune în legătură cu procurori din cadrul forului suprem al justiţiei româneşti, CSM, intermediază afaceri cu ciment german, prin Portul Constanţa, cu ţări din spaţiul ex-sovietic sau se sfătuiesc, pur şi simplu, ori de câte ori au probleme la serviciu, primind regulat, ca între prieteni, calcan cumpărat de la Metro, whisky sau alte produse.

Mai mult pe http://www.replicaonline.ro/armaghedonul-mafiei-cu-epoleti-din-constanta-politisti-si-interlopi-primiti-de-mana-in-masonerie-18822/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii