Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Replica de Constanţa La Ovidiu se construieşte "pe blat" încă un cartier de vile marca Tomis Plus

ro

01 Aug, 2011 12:01 1505 Marime text

O porţiune din malul lacului Siutghiol, pe raza oraşului Ovidiu, a fost îngrădită cu garduri metalice, astfel încât cei obişnuiţi să se plimbe seara prin zona respectivă nu mai au acces. Dincolo de gard se pot observa utilajele săpând, chiar şi sâmbăta după-amiaza. Dacă cineva se încumetă, totuşi, să treacă dincolo de gard, paznicii intră imediat în alertă şi îi invită pe musafirii nepoftiţi să părăsească zona, mai ceva ca într-un perimetru militar.

În încercarea de a afla ce se întâmplă acolo, unul dintre paznici şi-a dat drumul la limbă. Este şantier în lucru. Cei de la Tomis Plus construiesc vile, a precizat paznicul. Pentru mai multe lămuriri, l-am contactat pe primarul oraşului, Dumitru Bocai, care a precizat că, de fapt, este vorba despre altceva. Este un proiect de cooperare între Primăria Ovidiu şi o firmă privată, în vederea demarării unor lucrări de falezare. Terenul este al nostru, dar lucrările sunt făcute în colaborare cu o firmă privată, susţine primarul Bocai.

www.replicaonline.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • F domuzF 01 Aug, 2011 17:32 Sa l itrbati mai bine unde este plncarda cu cine constuiete termenul de finalizare si ce se construiest ,planul de urbanism din anul1993 spre neschimbare zona rezidentiala ovidiu sud.autorizatia de construire/si mai vedeti ca in zona se afla un sit arheologic pe care il darima si il astupa repede cu pamant au autorizatie de laarheologie,cand au facut statia de epurare deasemeni s au gasit ziduri castru roman dar?