Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Replica Batut de patronul unei terase din Eforie, din cauza unei salate

ro

29 Jul, 2010 13:57 3549 Marime text

Un scandal în toată regula a avut loc în acest weekend la o terasă din Eforie. Mai mulţi turişti prezenţi pe litoral au ajuns fără voia lor protagoniştii unei scene de prost gust. Orele de relaxare la care visau turiştii au fost spulberate urgent de controversatul Adrian Fotu, patronul Terasei Tia Star, care şi-a îmbrâncit clienţii şi i-a ameninţat cu moartea pentru o salată bulgărească. „Preţurile şi cantităţile produselor expuse la vânzare erau scrise cu creionul. Colega mea a comandat o salată bulgărească, dar a primit un bol cu un gramaj infim din ceea ce solicitase. Pentru că în meniu nu era trecut gramajul salatei m-am dus la domnul Adrian Fotu să îi explic că refuzăm respectiva comandă şi mi-a spus: < Bă tu n-ai ce face? Vrei să te omor aici? > Motiv  pentru care m-am întors la masă şi le-am comunicat colegilor mei că este cazul să achităm ce am consumat şi să ne retragem, dar Fotu  a declanşat scandalul. Din cele 10 persoane aflate la masă eu am fost cel mai agresat. Am fost trântit pe jos, tras de păr, mi-au băgat degetele în gură şi în ochi. În cele din urmă am reuşit să sun la poliţie şi Fotu mi-a spus: < Ce faci mă, chemi poliţia? Hai  bă la baie să rezolvăm noi treburile până vine poliţia. Mă doare în … de poliţia voastră şi de amenzi, şi de plângeri. Unde lucraţi voi, mă nenorociţilor? Un telefon dau şi nu mai lucraţi de mâine, mă auzi!? Vai de capul vostru ce vă fac! >”, a povestit, pentru „Replica” de Constanţa, Mihnea  Predeţeanu, prin ce a trecut.

După incident, Predeţeanu mai spune că s-a adresat poliţiştilor, cărora le-a detaliat coşmarul prin care a fost nevoit să treacă împreună cu prietenii săi, dar şi să facă sesizări la Protecţia Consumatorului. Oamenii legii spun că în baza sesizării pe care au primit-o urmează să audieze persoanele implicate în scandal pentru a stabili cine se face vinovat de cele întâmplate. „Există o plângere formulată de un domn Predeţeanu care spune că a fost îmbrâncit de angajaţii Terasei Tia  din cauza unei salate. În acest weekend urmează să identificăm persoanele care l-au agresat pentru a le audia. Anul trecut a mai existat o plângere pe numele domnului Adrian Fotu, patronul terasei”, spun poliţiştii. Cât despre terasa în cauză, reamintim faptul că urma să fie demolată. Ea însă funcţionează şi în ziua de astăzi fără nici o problemă. După incidentul din acest weekend, Gigi Chiru, şeful Inspectoratului Teritorial  în Construcţii, spune că va trimite o echipă de inspectori în zonă pentru a verifica dacă terasa funcţionează ilegal. Reamintim faptul că în luna mai forţele de ordine s-au văzut nevoite să intervină în cazul patronului terasei din zona Belona, care protesta faţă de acţiunea autorităţilor de a-i demola construcţia extinsă ilegal, agresând jurnaliştii aflaţi la faţa locului şi ameninţându-l pe directorul Direcţiei Generale Lucrări Publice din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Ioan Mihăilă, fără ca acesta să-i fi adresat vreun cuvânt: „Vă ţine Elena Udrea în braţe? După acţiunea asta nu o să mai rămâi în funcţie! Mâine n-o să mai fii, bă fraiere, în funcţie!”, zbiera, la acea dată, Fotu.

www.replicaonline.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristian 04 Aug, 2010 14:49 iti doresc numai clienti ca mn si prieteni mei renuntai de buna voie de cate ori trebuia sa recaldesti terasa