Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Gigi Chiru recunoaste

ro

08 Apr, 2011 12:20 1112 Marime text

BPJ a decis convocarea Colegiului Director Judetean, eveniment la care este asteptat si secretarul general al PDL, Vasile Blaga, care isi va prezenta motiunea pentru presedintia partidului

Daca unii mai au inca emotii cu privire la modul in care vor fi facute evaluarile directorilor institutiilor deconcentrate - numiti politic de formatiunea aflata la guvernare, Gigi Chiru, presedintele PDL Constanta, a demontat orice strategie pe care o faceau pe la colturi unii sau altii. „Este o decizie politica", a recunoscut Chiru despre cum va fi evaluta activitatea directorilor. „Ii vom evalua pe cei pe care ni-i asumam si pe care partidul i-a numit in functie. Interesul nostru este ca programul de guvernare sa fie aplicat", a declarat Chiru, dupa care s-a dat de gol, fara ca programul de guvernare sau orice alta competenta profesionala sa mai intre in calcul... „Este o evaluare care ne va arata noua care sunt cei care ne creeaza probleme!", a continuat Chiru pentru ca mai apoi sa aduca in discutie si intentia PDL de a urmari cum acesti directori politici isi desfasoara activitatea si isi achita atributiile de serviciu.

Prin urmare, fiecare membru al Biroului Permanent Judetean va primi cate un chestionar pentru fiecare director numit si sustinut de PDL Constanta pe care il vor completa, iar Comisia stabilita tot la nivelul acestui for va evalua raspunsurile. Prin ce competente si ce va fi urmarit, nu se cunoaste! Chiru nu a lasat decat sa se inteleaga intentia de a urmari aceeasi cale, respectiv cea politica!

In aceste conditii, unii se asteapta ca directorii sustinuti si propusi de Mircea Banias sa fie inlocuiti, la fel si cei apropiati, ajunsi directori politici ai institutiilor deconcentrate dupa ce au primit puncte de incurajare din partea deputatului Maria Stavrositu. Ramane de vazut si analizat daca aceste zvonuri vor deveni si realitate.

Vasile Blaga, la Constanta

In alta ordine de idei, la finalul sedintei de Birou Permanent Judetean, liderii PDL au decis si ca joi, 14 aprilie, sa fie convocat Colegiul Director Judetean al partidului, actiune la care va fi prezent si fostul ministru al Administratiei si Internelor, secretarul general al PDL, Vasile Blaga. Acesta vine la Constanta sa-si prezinte motiunea ce o va sustine la Conventia Nationala a PDL de alegeri, eveniment programat pentru data de 14 mai, la care PDL Constanta va avea 33 de delegati - 9 de drept si restul alesi, prin vot, de BPJ.

Tot la finalul sedintei de BPJ, presedintele PDL Constanta a anuntat si candidatul din partea democrat liberalilor pentru Primaria comunei Baraganu. Este vorba desre actualul secretar al Primariei, Luminita Micut. La alegeri, Chiru ia in calcul doar varianta castigarii acestora.

http://observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii