Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Tinerii taranisti incep sa se reorganizeze

ro

12 Aug, 2011 12:01 755 Marime text

Recent intorsi de la Scoala de vara de la Cimpulung Muscel, reprezentantii tinerilor taranisti constanteni se pregatesc de reorganizare in perspectiva campaniei pentru alegerile locale din vara anului viitor. Secretarul general al Organizatiei de tineret a PNTCD Constanta, Catalin Petrescu, a prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, principalele teme abordate la Scoala de vara: integrarea tineretului in viata politica, necesitatea reorganizarii filialelor din teritoriu si pregatirea pentru alegeri. In acest sens, filiala constanteana va incepe in aceasta toamna reorganizarea, cu infiintarea de noi organizatii acolo acestea nu mai exista. In prezent, mai exista 15 organizatii de tineret in judet, in vreme ce seniorii au 37 de organizatii.

In alta ordine de idei, Tudorel Chesoi, presedintele Organizatiei judetene a PNTCD, a subliniat necesitatea reorganizarii partidului in perspectiva anului electoral 2011: „PNTCD a avut rabdarea de a reveni in atentia publicului, am rezistat in toti acesti 12 ani cat am fost inlaturati de la orice forma de guvernare, am avut chiar actiuni. Este insa nevoie acum de PNTCD in Parlament, de prezenta partidului in contextul relatiei cu Partidul Popular European". Si pentru ca actiunile partidului din ultima perioada au legatura cu alegerile locale si parlamentare din 2012, liderii PNTCD au pregatit o strategie de alegere a candidatilor pe care sa-i sustina. Plecand de la ipoteza ca partidele care constituie USL nu se vor intelege asupra unui candidat unic in anumite localitati, PNTCD va oferi sprijin acelor candidati care nu vor fi agreati de Uniune, singura conditie fiind sa demonstreze ca sunt buni gospodari.

Referitor la problemele interne din interiorul formatiunii, Chesoi are convingerea ca pana la alegerile din vara viitoare se vor rezolva toate conflictele si diferitele fractiuni aparute se vor reuni sub o singura si comuna doctrina, cea taranista crestin democrata.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii